Πατέρας της Κάρολαϊν: «Μακάρι να του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα στο μνημόσυνο»

by Τόνια Τζαφέρη

Πατέρας της Κάρολαϊν: Ξεσπά στην Βρετανική εφημερίδα κατά του πιλότου

Πατέρας της Κάρολαϊν: Όλο αυτόν τον καιρό είχε προτιμήσει να μείνει μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και να μην προβεί σε δηλώσεις. Από την στιγμή που ο 32χρονος ομολόγησε την δολοφονία της κόρης του όμως. Δεν μπόρεσε να μην πάρει θέση.

«Αν το ήξερα όταν τον είχα μπροστά μου θα τον είχα σκοτώσει και θα είχα δεχτεί πρόθυμα τις συνέπειες». Λέει ο τραγικός πατέρας στη βρετανική εφημερίδα ”Sun”.

Η δολοφονία μιας νεαρής, χαρισματικής γυναίκας από το χέρι του ανθρώπου που ισχυριζόταν ότι την αγαπούσε. Είναι ένα τραγικό συμβάν που προκαλεί οργή ακόμα και σε ανθρώπους που δεν την γνώριζαν.

Πατέρας της Κάρολαϊν: Ξεσπά στην Βρετανική εφημερίδα κατά του πιλότου

Εύκολα λοιπόν μπορεί να αντιληφθεί κανείς πόσο εξοργισμένος αισθάνεται ο πατέρας της 20χρονης Κάρολαϊν, η οποία δολοφονήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Το γεγονός ότι ο δράστης στη συνέχεια «έπαιζε θέατρο» επί εβδομάδες ολόκληρες… Ισχυριζόμενος ότι αλλοδαποί ληστές σκότωσαν την σύζυγό του και εξαπατώντας τους γονείς του θύματος και ολόκληρη την κοινωνία, «φουντώνει» την οργή του τραγικού πατέρα.

Μιλώντας στη Sun, ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς περιέγραψε πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι ο λόγος που είχαν πάρει τον πιλότο γαμπρό του από το μνημόσυνο της Καρολάιν ήταν για να τον συλλάβουν για τη δολοφονία της κόρης του.

Πατέρας της Κάρολαϊν: Ξεσπά στην Βρετανική εφημερίδα κατά του πιλότου

Οι δηλώσεις του πατέρα της Κάρολαιν

«Όταν το πληροφορήθηκα αργότερα, λυπήθηκα που δεν το ήξερα όταν τον είχα ακόμη μπροστά μου. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα με όπλο και θα είχα δεχτεί πρόθυμα τις συνέπειες» αναφέρει στη βρετανική εφημερίδα ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε στη Sun και για τη στιγμή που έμαθαν, μαζί με τη σύζυγό του Σούζαν, ότι η κόρη τους ήταν νεκρή. Όπως επισήμανε, τους ειδοποίησαν γείτονες στην Αλόννησο όπου διαμένουν. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μπήκε μέσα στο στήθος μου και να μου έσφιξε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Ο 78χρονος δήλωσε επίσης εχθές στην εφημερίδα ότι πιστεύει ότι «υπάρχει βάση» στις φήμες. Που υποστήριζαν στην Ελλάδα ότι ο πιλότος ήταν αναμεμειγμένος σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Όπως εξήγησε, η κόρη του είχε ισχυρή αίσθηση της ηθικής. Και σίγουρα θα απειλούσε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της αν μάθαινε ότι ήταν αναμεμειγμένος σε αυτού του είδους τις παράνομες δραστηριότητες.

Η βρετανική εφημερίδα υπενθυμίζει ότι με χθεσινή απόφαση της εισαγγελέως ανηλίκων. Η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, δόθηκε στη μητέρα της Καρολάιν και του συζύγου της.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα