Πατήρ Μήτσιος: «Ο Χριστιανός ότι νηστείες κι αν κάνει αν δεν έχει αγάπη για τον συνάνθρωπο δεν είναι Χριστιανός»

Πατήρ Μήτσιος: «Ο Χριστιανός ότι νηστείες κι αν κάνει αν δεν έχει αγάπη για τον συνάνθρωπο δεν είναι Χριστιανός»

Πατήρ Μήτσιος: Μοιράστηκε φοβερές ιστορίες. Μίλησε για τη χαρά που νιώθει όταν τον πλησιάζουν οι άνθρωποι για να τους ευλογήσει

Πατήρ Μήτσιος: Στην βραδινή εκπομπή του ANT1 «The 2night Show» βρέθηκε ο κατά κόσμον γνωστός «ΠΑΠΑ-ΠΑΟΚ». Σε μία ανθρώπινη συζήτηση, μίλησε για όλους και για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μοιράστηκε μαζί του τη χαρά που νιώθει όταν τον πλησιάζουν οι άνθρωποι για να τους ευλογήσει, ενώ αποκαλύπτει πως έχει κάνει μαζικές εξομολογήσεις φανατικών ΠΑΟΚΤζήδων. Τέλος, μίλησε  για τον ρόλο της εκκλησίας και των κληρικών, αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύει η ανθρωπότητα.

«Εξομολογώ και συνήθως το βράδυ έρχεται νεολαία. Σε μένα έρχονται οι 30 και κάτω. Τους έχω τις κιθάρες και τα ποτά τους και μετά συνεχίζουμε την εξομολόγηση. Τα νέα παιδιά τα ενοχλεί η υποκρισία των μεγάλων και κυρίως εμείς στο χώρο της εκκλησίας. Θεωρούν, ότι έχουμε κάνει την κοινωνία ένα σύστηα και δεν νοιαζόμαστε για την ψυχή των ανθρώπων»

«Έρχεται για εξομολόγηση μια όμορφη ξανθιά και κλαίει κλαίει. Είμαι από τη Ρωσία και από τα 12 μέχρι τα 14 με βίαζε ο θείος μου. Το είπα στον πατέρα μου αλλά μεθούσαν και οι δυο. Φεύγω και έμενα στα παγκάκια στη Μόσχα. Με έβαλαν στη δουλειά. Με πούλησαν σε τρεις χώρες. Εδώ στη Θεσσαλονίκη πήγα με ένα νεαρό του λέω για τη ζωή μου και με πήρε και φύγαμε. Ξεκίνησα μια νέα ζωή και ήρθα να σε δω. Μπορεί να πήγα με χιλιάδες άνδρες. Σε οργασμό δεν ήρθα ούτε με έναν. Με το μόνο που ήρθα σε οργασμό ήταν με το παλικάρι που με αγάπησε. Αυτή ήταν παρθένα γυναίκα στην ψυχή. Ήξερε να κρατάει καθαρή την ψυχή της όσο κανένας μας»

Πατήρ Μήτσιος: «Ο Χριστιανός ότι νηστείες κι αν κάνει αν δεν έχει αγάπη για τον συνάνθρωπο δεν είναι Χριστιανός»

Η συνέντευξη του πατέρα Χρήστου Μήτσιου στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Ο Θεός ακούει αυτούς που νομίζουμε ότι δεν είναι καλοί χριστιανοί. Δεν ακούει αυτούς που κάνουν μεγάλους σταυρούς. Ο Θεός ακούει τους ταπεινούς.

Ως φοιτητής πήγαινα στον Γέροντα Παΐσιο και του τα έχωνα. Είχα αμφισβήτηση, αλλά εκείνος είχε την έννοια να μη με στεναχωρήσει. Ο Χριστιανός ότι νηστείες κι αν κάνει, αν δεν έχει αγάπη για τον συνάνθρωπο δεν είναι Χριστιανός. Πρέπει να σπείρουμε την αγάπη.

Ο πατέρας Χρήστος μίλησε και για τον παπά Φώτη που πέθανε πρόσφατα και έχει προσφέρει με την καλοσύνη τους σε πολλούς ανθρώπους. «Σπούδαζε παιδιά βοηθούσε όπου μπορούσε. Είχε σώσει έναν τραυματισμένο Γερμανό στην κατοχή. Αυτός θα είναι ο επόμενος Άγιος»

Πατήρ Μήτσιος: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα