Πάτρα: 67χρονος ασελγούσε σε ανήλικη Ρομά για 20 ευρώ

Πάτρα: Ανήλικη Ρομά έπεσε θύμα του παιδεραστή ηλικιωμένου για μόνο 20 ευρώ

Πάτρα: Δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο στις μέρες μας, ανήλικες Ρομά να καταφεύγουν στην πορνεία για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω, 67χρονο άνδρα να χρησιμοποιεί 15χρονη ανήλικη Ρομά για να ικανοποιηθεί σεξουαλικά.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφόρηση για έναν άνδρα, ο οποίος σύχναζε σε παράνομα στέκια και αναζητούσε ανήλικα κορίτσια. Οι αστυνομικοί τον είχαν εντοπίσει και τον παρακολουθούσαν διακριτικά.

0 67χρονος παιδεραστής της Πάτρας παραδέχτηκε την ενοχή του

Αφού οι αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω με την ανήλικη Ρομά, του πέρασαν χειροπέδες. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είχε δώσει στην ανήλικη 20 ευρώ για να απολαύσει τις «υπηρεσίες» της. Εις βάρος του έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκου και πρόκειται να παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Για το δε κορίτσι, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αγοραίου έρωτα και των σχετικών υγειονομικών διατάξεων.

Η σύλληψη του 67χρονου έγινε στην Αγυιά και αναδεικνύει το τεράστιο πρόβλημα της τέλεσης ασελγών πράξεων εις βάρος ανήλικων κοριτσιών. Η ίδια η 15χορνη περιέγραψε τις συνθήκες που την οδήγησαν να πέσει στα χέρια του 67χρονου και ήταν κυρίως η ανέχεια και η πείνα.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Related posts

Νέος δυνατός σεισμός πριν από λίγα μόνο λεπτά

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου