Πάτρα: 62χρονη παρίστανε τη μάγισσα και απέσπασε 20.000 ευρώ από μία γυναίκα

Πάτρα: Η 62χρονη γυναίκα – «μάγισσα» συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές

Πάτρα: Μία απίστευτη υπόθεση απάτης έλαβε χώρα στην Πάτρα και διερευνήθηκε από τις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες μία 62χρονη απατεώνισσα παρίστανε τη μάγισσα. Και χρησιμοποιούσε αυτή την ιδιότητα ώστε να αποσπά χρήματα από αθώους ανθρώπους.

Πρόκειται για μία 62χρονη γυναίκα η οποία συστηνόταν ως μέντιουμ που λύνει μάγια. Μία άτυχη 55χρονη γυναίκα πήγε να ζητήσει τη βοήθειά της, με αποτέλεσμα η «μάγισσα» να της αποσπάσει 20.000 ευρώ!

Σύμφωνα με αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, η 62χρονη ισχυρίστηκε ότι η 55χρονη γυναίκα είχε μάγια τα οποία μπορούσε να λύσει έναντι χρηματικής αμοιβής. Η 62χρονη, για να πείσει την 55χρονη, της απέστειλε με διαφορετικά στοιχεία, ένα δέμα με σαπούνια και βελόνες. Ενώ στη συνέχεια της ανέφερε ότι σε λίγες μέρες θα χάσει την ζωή της από τα μάγια. Παράλληλα, εκμεταλλευόμενη η συλληφθείσα την ψυχολογική κατάσταση της 55χρονης, της ζητούσε συνεχώς χρήματα.

Η 62χρονη συνελήφθη για την απάτη της στην πόλη της Πάτρας στην τελευταία συνάντηση με την άτυχη 55χρονη

Στην τελευταία συνάντηση των δύο γυναικών, η 62χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή της το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της συλληφθείσας, οι αστυνομικοί βρήκαν 130 ευρώ, μια επαγγελματική κάρτα, σταυρό, δύο αγαλματίδια με αιγυπτιακό και κινέζικο σχέδιο, Καινή Διαθήκη, Κοράνι και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η 62χρονη γυναίκα συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για απάτη κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα. Καθώς και απειλή. Η γυναίακ πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο