Πάτρα απάτη: 66χρονη πέταξε από το μπαλκόνι 41.600 ευρώ σε απατεώνες – Πως της την έστησαν

by Αντώνης Βαλμάς

Πάτρα απάτη: Πως οι απατεώνες απέσπασαν 41.600 ευρώ από την 66χρονη

Πάτρα απάτη: Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Πάτρα με θύμα μια 66χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα απάτης.

Ένας πραγματικό θησαυρό σε «ζεστά» μετρητά «χάρισε» σε άγνωστους απατεώνες μια 66χρονη γυναίκα από την Πάτρα. Αυτό όταν πείστηκε από το τηλεφώνημα αγνώστου ότι η κόρη της είχε προκαλέσει θανατηφόρο δυστύχημα και έπρεπε να πληρώσει αδρά για να την γλιτώσει από τις νομικές συνέπειες!

Η αφελής γυναίκα πανικοβλήθηκε μπροστά στο ενδεχόμενο το παιδί της να οδηγηθεί στην φυλακή και δεν σκέφτηκε καν να επικοινωνήσει μαζί της για να μάθει αν πράγματι προκάλεσε θανάσιμο τραυματισμό!

Πάτρα απάτη: Γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι 41.600 ευρώ σε απατεώνες

Η γυναίκα δέχτηκε να μεταβεί στο σπίτι της κάποιος για να παραλάβει τα χρήματα και αυτή να του τα πετάξει από το μπαλκόνι. Αυτη είναι μια τακτική που χρησιμοποιούν οι απατεώνες για να παραλαμβάνουν τη λεία τους.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η 66χρονη πέταξε μια σακούλα με το ιλιγγιώδες ποσό των 41.600 ευρώ. Την σακούλα την παρέλαβε μέλος της σπείρας και έγινε καπνός! Όταν η γυναίκα επικοινώνησε με την κόρη της και αποκαλύφθηκε ότι την είχαν εξαπατήσει, ο θησαυρός είχε κάνει φτερά. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των απατεώνων και εξετάζουν υλικό από κάμερες καταστημάτων της περιοχής.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα