Πάτρα: Η μικρή Τζωρτζίνα κέρδισε τη μάχη με τη ζωή μετά την ανακοπή που έπαθε

by Αντώνης Βαλμάς

Πάτρα: Η μικρή Τζωρτζίνα πολέμησε και βγήκε νικήτρια

Πάτρα: Η μικρή Τζωρτζίνα κέρδισε την πρώτη μάχη για την ζωή της μετά από ανακοπή που έπαθε πριν λίγο καιρό. Η κόρη του Μάνου και της Ρούλας Δασκαλάκη πολέμησε για την ζωή της. Κατάφερε και βγήκε νικήτρια έχοντας όμως ακόμα πολύ δρόμο για την πλήρη ανάρρωσή της.

Πάτρα: Η μικρή Τζωρτζίνα κέρδισε τη μάχη με τη ζωή μετά από ανακοπή

Το ευχαριστώ της οικογένειας της μικρής Τζωρτζίνας στο γιατρό της Πάτρας, κύριο Ανδρέα Ηλιάδη

H οικογένεια Δασκαλάκη θέλει να ευχαριστήσει τον εξαίρετο γιατρό και άνθρωπο, Εντατικολόγο Παίδων, υπεύθυνο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων, διευθυντή του ΕΣΥ, κ. Ανδρέα Ηλιάδη. Φυσικά και όλο το λοιπό προσωπικό για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν για τη μικρή Τζωρτζίνα.

Επισήμαναν χαρακτηριστικά πως κατάφερε να την «φέρει» πίσω στην ζωή και αναζητά  την αιτία που προκάλεσε το απρόσμενο γεγονός της ανακοπής της καρδούλας της.

Η Τζωτρζίνα σήμερα βγαίνει από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο της Αθήνας προκειμένου να υποστηριχθεί με απινιδωτή.

Πάτρα: Η μικρή Τζωρτζίνα κέρδισε τη μάχη με τη ζωή μετά από ανακοπή

Οι γιατροί κάνουν αγώνα δρόμου για να μπορέσει να επανέλθει. Κυρίως να μπορέσει να μιλήσει και σηκωθεί ξανά όρθια αφού έχουν προκληθεί αρκετά νευρολογικά προβλήματα.

Η πρώτη μάχη στο νοσοκομείο της Πάτρας κερδίθηκε

Το ευχάριστο είναι ότι η μικρή Τζωρτζίνα νίκησε την πρώτη μάχη στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας στους γονείς της που ήδη έχουν χάσει δύο αγγελούδια.

Πλέον, όλοι προσεύχονται ο οργανισμός της μικρούλας να αντιδράσει θετικά στην θεραπεία και να δοθεί τέλος στην νέα περιπέτεια της οικογένειας.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα