Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα είδε τη μητέρα της στην κούνια της Ίριδας» – Οι νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Πάτρα: Ανατριχίλα και αποτροπιασμό για το έγκλημα του αιώνα

Ο ρεπόρτερ της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, προκαλεί ανατριχίλα με τα όσα αποκάλυψε για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό:

«Σήμερα το πιθανότερο είναι ο Μάνος να μην είναι στην Πάτρα. Χθες είχε μια συνομιλία με τον μέχρι χθες δικηγόρο της κ. Λύτρα. Ο κ. Λύτρας είπε στη Ρούλα “πάρε χρήματα” να έχει και μία κάρτα. Στο σπίτι της Ρούλας ήταν η αδελφή, η μητέρα, ο σύντροφος της μητέρας και ένας θείος. Μέχρι τις 4 το πρωί όπου και έφυγαν από το σπίτι. Θα κληθεί να εξηγήσει πολλά ο Μάνος και να είναι πειστικός στις εξηγήσεις του. Μην προσπερνάμε το επεισόδιο που έγινε σε θεσμικό χώρο όπου πιάστηκε στα χέρια με την Ρούλα της είπε “για το ένα παιδί πιστεύω ότι δεν του έχεις κάνει κακό για τα άλλα δύο δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο”» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Έρχονται ακόμα πιο σκληρές αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας

«Θα ακουστούν πολλά και για μια καταγγελία επώνυμη η οποία είχε γίνει σε κρατική υπηρεσία πριν από 8 χρόνια και αφορούσε την ψυχική διάσταση της υπόθεσης της κατηγορουμένης. Δεν είναι μόνο η νοσηλεία. Δεν μπορώ να πω κατι άλλο αυτή τη στιγμή. Εκείνο το πρωινό η Τζωρτζίνα στις 7.30 η ώρα που πήγε η μητέρα της στην κούνια της Ίριδας είδε. Η Τζωρτζίνα δεν μίλησε μόνο από τον τάφο με την κεταμίνη μίλησε και εν ζωή μέσα από τη ζωγραφιά της», είπε.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο