Πάτρα καραντίνα: Σοκ με 25 άτομα που έκαναν πάρτι σε αυλή σπιτιού εν μέσω lockdown

by i-diakopes.gr

Πάτρα καραντίνα: Τα άτομα διασκέδαζαν λες και δεν υπάρχει η πανδημία του κορονοϊού

Πάτρα καραντίνα: Δυστυχώς όλο και συχνότερο είναι το φαινόμενο να σπάνε οι πολίτες την καραντίνα. Και να διασκεδάζουν σα να μην υπάρχει κορονοϊός. Αυτή τη φορά, η αστυνομία εντόπισε περισσότερα από 20 άτομα σε αυλή σπιτιού στην πόλη της Πάτρας. Πρόκειται για αυλή σπιτιού στην Παραλία Πατρών στην οποία το αλκοόλ έρρεε άφθονο το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εντόπισε 25 άτομα σε αυλή σπιτιού στην Παραλία Πατρών με τους θαμώνες να κάνουν πάρτι με στερεοφωνικό συγκρότημα και ποτά. Οι αστυνομικοί του 3ου τμήματος Πατρών, έσπευσαν στο σπίτι στο οποίο εντόπισαν τον ιδιοκτήτη-διοργανωτή και 8 ακόμη άτομα. Μιας και τα υπόλοιπα άτομα είχαν ήδη γίνει καπνός. Στον διοργανωτή επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους υπόλοιπους πρόστιμο 800 ευρώ.

Ακόμα, ένας εκ των θαμώνων αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Πάτρα καραντίνα: Παράνομο πάρτι 25 ατόμων σε αυλή σπιτιού με αλκοόλ

Υπήρξε και δεύτερο παράνομα μάζεμα αυτή τη φορά σε κατάστημα που λειτουργούσε παράνομα στο κέντρο της Πάτρας

Εκτός από το πάρτι των 25 ατόμων στην αυλή σπιτιού στην Πάτρα, αστυνομικοί εντόπισαν κατάστημα επί της οδού Φαναρίου στο κέντρο το οποίο λειτουργούσε παράνομα. Θαμώνες υπήρχαν στο εσωτερικό και κυκλοφορούσε αλκοόλ. Στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ στον άνθρωπο που έθεσε σε λειτουργία το κατάστημα πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβαΠερισσότερα