Πάτρα τρόμος: Πυγμάχος καθηγητής δέχτηκε επίθεση

by Αντώνης Βαλμάς

Πάτρα τρόμος: Πυγμάχος δέχτηκε επίθεση ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο του

Πάτρα τρόμος: Πυροβολισμοί πέσανε κάτω από αδιευκρίνιστεςσυνθήκες στην πρωτεύουσα της Αχαίας. Η αστυνομία εκτιμά πως πίσω από την εν λόγω επίθεση βρίσκονται οικογενειακές διαφορές και αντιμαχίες.

Σύμφωνα με τον νυν εκπαιδευτή σκύλων και στο παρελθόν καθηγητή πυγμαχίας, τα ξημερώματα της Τετάρτης δέχθηκε ένοπλη επίθεση περίπου στις 4 τα ξημερώματα. Πιο συγκεκριμένα και ενώ ήτανε έξω από την οικεία διαμονής του, το θύμα αντελήφην την παρουσία ενός αγνώστου. Χωρίς να μπορέσει να διακρίνει τα χαρακτηριστικά του, τον αγνόησε και προχώρησε να μπει στην οικεία του. Σε εκείνο το σημείο έπεσε και ο πρώτος πυροβολισμός.

Πάτρα τρόμος: Πυγμάχος καθηγητής δέχτηκε επίθεση
Πάτρα τρόμος

Στο εν λόγω σημείο βρέθηκαν έξι κάλυκες. Πράγμα που υποδεικνύει πως πέσανε πάνω από 6 πυροβολισμούς. Ο δράστης πρόλαβε και ξέφυγε από το σημείο και δεν έχει συλληφθεί ακόμα, μετά την εξαφάνιση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το θύμα της επίθεσης έχει φωτογραφίσει σαν ηθικό αυτουργό της επίθεσης μια γυναίκα με την οποία έχει οικονομικές διαφορές. Την υπόθεση τώρα χειρίζεται η ασφάλεια της Πάτρας.

Με πληροφορίες από: https://www.thebest.gr/

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα