Πατρινό Καρναβάλι: Ξεκινά το Σάββατο 23 Ιανουαρίου – Διαδικτυακά θα γίνει η έναρξη

Πατρινό Καρναβάλι: Δείτε τα δρώμενα που θα λάβουν χώρα στην έναρξη του μεγαλύτερου καρναβαλιού στη χώρα

Πατρινό Καρναβάλι: Ούτε φέτος πρόκειται να διεξαχθεί κανονικά το Καρναβάλι στην Πάτρα λόγω κορονοϊού. Αυτό αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την οικονομία της πόλης, καθώς η περίοδος του Πατρινού Καρναβαλιού ήταν πάντα πολύ προσοδοφόρα. Ωστόσο, η έναρξη θα γίνει φέτος διαδικτυακά και συγκεκριμένα το Σάββατο στις 23 Ιανουαρίου.

Η έναρξη θα γίνει χωρίς την παρουσία χιλιάδων καρναβαλιστών όπως τις προηγούμενες χρονιές. Η Πάτρα όμως πιστή στο ραντεβού της, θα πραγματοποιήσει την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού το Σάββατο 23/1 στις 21:00.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων «Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε ζωντανή εκπομπή από τοπικά-περιφερειακά κανάλια και σε live streaming από site του διαδικτύου και την επίσημη σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού. Στο Δημοτικό Θέατρο θα λάβουν χώρα τα θεατρικά, μουσικά και χορευτικά δρώμενα καθώς και η επίσημη έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 που θα κηρύξει ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή».

Πατρινό Καρναβάλι: Διαδικτυακά η έναρξη το Σάββατο 23/1 στις 21:00

Πατρινό Καρναβάλι: Διαδικτυακά η έναρξη το Σάββατο 23/1 στις 21:00

Πατρινό Καρναβάλι: Διαδικτυακά η έναρξη το Σάββατο 23/1 στις 21:00

Πατρινό Καρναβάλι: Διαδικτυακά η έναρξη το Σάββατο 23/1 στις 21:00

Δείτε αναλυτικά τα δρώμενα που θα συνοδεύσουν τη διαδικτυακή έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού το Σάββατο 23/1 στις 21:00

Το κεντρικό σύνθημα είναι «Το καρναβάλι αλλάζει». Και οι δύο τελάληδες θα ενημερώσουν τον πατραϊκό λαό για τη νέα πραγματικότητα, με χιούμορ και ελπίδα. Θα πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση συνολικής διάρκειας 2,5 ωρών με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Εκτός από τη βασική σκηνή στο Δημοτικό Θέατρο, θα υπάρξουν τέσσερις ακόμα απομακρυσμένες δράσεις-τηλεοπτικές συνδέσεις. Θα υπάρξει σύνδεση και με το Καρναβαλικό Εργαστήρι με περιήγηση στο χώρο των κατασκευών. Καθώς και η αποκάλυψη του περσινού Καρνάβαλου, ο οποίος δεν κάηκε πέρσι.

Θα γίνει και μία σύνδεση με μία παραδοσιακή ταβέρνα-χώρο διασκέδασης που θα μεταφέρει τους θεατές στο καρναβαλικό κλίμα άλλων εποχών. Στην τέταρτη δράση, ο Τελάλης που φέτος βασικά θα είναι δύο, η Μαρία Αγουρίδη και ο Γιώργος Λογαράς, θα περιηγηθούν στους δρόμους της Πάτρας και θα επιφυλάσσουν εκπλήξεις.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα