Πειραιάς: Θρίλερ με άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο λιμάνι του Πειραιά

Πειραιάς: Πρόκειται για 64χρονο Έλληνα ο οποίος εντοπίστηκε από το Λιμενικό

Πειραιάς: Ένας 64χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο λιμάνι του Πειραιά. Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, κοντά στο εκθεσιακό κέντρο του ΟΛΠ.

Το Λιμενικό έσπευσε αμέσως στο σημείο ενώ σύντομα έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για 64χρονο Έλληνα.

Η οικεία Λιμενική Αρχή διενεργεί προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε και νεκροτομή-νεκροψία και τοξικολογική εξέταση.

Πειραιάς: Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο λιμάνι ένας 64χρονος

Πέρα από τον εντοπισμό νεκρού στον Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε άγρια δολοφονημένος ένας 71χρονος

Ένα στυγερό έγκλημα πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Βαρδάρη Θεσσαλονίκης. Ένας 71χρονος εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στον 1ο όροφο. Τον 71χρονο αναζητούτε μάταια, πρόσωπο από το περιβάλλον του. Αφού δεν τον έβρισκε, αποφάσισε να πάει στο σπίτι του όπου και τον εντόπισε νεκρό.

Ο άτυχος 71χρονος ήταν άγρια δολοφονημένος, καθώς είχε δεχτεί πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στην κοιλιά και τον λαιμό. Η αστυνομία συνέλεξε στοιχεία που θα την βοηθήσουν να λύσει το νήμα της δολοφονίας.

Και στα Πατήσια όμως, ένας 90χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του. Ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν δεμένος με tire up. Η αστυνομία πιθανολογεί ότι ο ηλικιωμένος έπεσε θύμα ληστείας και προσανατολίζει τις έρευνες προς αυτό το σημείο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo