Πέλλα: Σοκ με άνδρα που έκλεβε ακριβά παπούτσια από τις εξώπορτες διαμερισμάτων

Πέλλα: Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στα ελληνικά δεδομένα

Πέλλα: Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή της Πέλλας. Έχουμε δει κατά καιρούς εγκληματίες και εγκληματίες, αλλά άνθρωπο να κλέβει κατά συρροή παπούτσια, δεν είχαμε ξαναδεί. Σίγουρα εμπίπτει στο έγκλημα της κλοπής, αλλά δε μπορεί να μη γελάσει κανείς με αυτό το παράξενο περιστατικό.

Το απόγευμα της Τρίτης, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, ένας άνδρας ο οποίος έκλεβε παπούτσια από τον εξωτερικό χώρο διαμερισμάτων σε περιοχή της Πέλλας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για Έλληνα ο οποίος διέπραξε κλοπές υποδημάτων και είχε στην κατοχή του οκτώ διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια συνολικής αξίας 440 ευρώ. Αυτά τα στοιχεία προέκυψαν από έρευνα της αστυνομίας στις 7 και 8 Δεκεμβρίου.

Πέλλα: Άνδρας έκλεβε παπούτσια από εξώπορτες διαμερισμάτων

Εκτός από τα τελευταία κλεμμένα παπούτσια από περιοχή της Πέλλας, βρέθηκαν ακόμα 18 στην κατοχή του

Εκτός από τα παπούτσια που είχε κλέψει πρόσφατα, ο άνδρας είχε στην κατοχή του 18 ακόμα ζευγάρια παπουτσιών. Τα παπούτσια επιστράφηκαν στους κατόχους τους, ενώ ο άνδρας συνελήφθη. Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι των 18 επίσης κλεμμένων παπουτσιών, ζητούν να τους δοθούν πίσω.

Η τελευταία φορά που διαπιστώθηκε κλοπή υποδημάτων ήταν στις Σέρρες τον περασμένο Απρίλιο. Τρία άτομα είχαν συλληφθεί καθώς είχαν κλέψει τα παπούτσια από ενοίκους πολυκατοικίας. Ύστερα από έρευνα που διεξήχθη από την αστυνομία, πραγματοποίησαν μία ακόμα κλοπή σε ζαχαροπλαστείο. Τα υποδήματα επιστρέφηκαν πίσω στους κατόχους τους.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα