Πέραμα: Φρίκη με Αλβανό που κακοποιούσε για τέσσερα χρόνια τη 10χρονη κόρη της συντρόφου του

Πέραμα: Το 10χρονο κορίτσι δεν είναι η μόνη ανήλικη που κακοποιούσε το 58χρονο τέρας

Πέραμα: Σοκ και φρίκη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία, η υπόθεση ενός 58χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής. Ο οποίος επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, κακοποιούσε σεξουαλικά τη μόλις 10 χρονών κόρη της συντρόφου του. Ο 58χρονος άνδρας ξεκίνησε να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί, όταν ήταν 6 ετών. Βίαζε το μικρό κοριτσάκι και σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, υπάρχουν ήδη επαρκείς πληροφορίες ότι παράλληλα κακοποιούσε σεξουαλικά και μία δεύτερη ανήλικη.

Το δεύτερο ανήλικο κορίτσι που κακοποιούσε σεξουαλικά, ήταν από προηγούμενη σχέση του στον Πειραιά.

Πέραμα: 58χρονος άνδρας βίαζε επί 4 χρόνια ένα 10χρονο κορίτσι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τέρας του Περάματος βίαζε συνέχεια το ανήλικο κορίτσι

Με τις πληροφορίες που διαθέτει μέχρι αυτή τη στιγμή, το Τμήμα Ασφάλειας Νίκαιας καθώς και η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, ο 58χρονος άνδρας καταζητούνταν καθώς σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία. Η δικογραφία αφορούσε σε βιασμούς. Ενώ σε προανάκριση είχε αποκαλυφθεί ότι από το 2016 έως το 2020 βίαζε διαρκώς το ανήλικο κορίτσι. Σε βάρος του έχει πραγματοποιηθεί ήδη ποινική δίωξη και αναμένεται άμεσα να οδηγηθεί για κύρια ανάκριση.

Υπενθυμίζεται επίσης, η πρόσφατη υπόθεση βιασμού ενός 3χρονου κοριτσιού (!) στο Καρά Τεπέ της Λέσβου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επρόκειτο για κοριτσάκι αιτούντων ασύλου από το Αφγανιστάν. Το παιδί είχε βρεθεί σε λιπόθυμη κατάσταση σε τουαλέτα της δομής, αιμορραγούσε και διαπιστώθηκε ότι είχε βιαστεί.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν