“Περιμένουμε δικαίωση δηλώνει η γυναίκα του Γιώργου Καραιβάζ: Ένας χρόνος χωρίς τον γνωστό δημοσιογράφο

Γιώργος Καραιβάζ: Ένας χρόνος μετά την δολοφονία του

Ανεξιχνίαστη παραμένει η υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, του δημοσιογράφου που τόσο άδικα δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του. Έναν χρόνο μετά… η οικογένεια του εξακολουθεί να ζητά δικαίωση.

Σχεδόν ένας χρόνος κλείνει χωρίς τον Γιώργο Καραϊβάζ. Σε ανάρτησή της η γυναίκα του λέει: Περιμένουμε δικαίωση.

Λίγες μέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο (9 Απριλίου 2021), τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ.

Στην ανάρτησή της η σύζυγος του δημοσιογράφου, Στάσα Καραϊβάζ γράφει:

“Αγαπημένοι φίλοι γνωστοί και άγνωστοι, συνεργάτες, άνθρωποι που γίνατε συνοδοιπόροι του ανείπωτου πένθους μας, σας γνωστοποιώ ότι: λόγω απόφασης της οικογένειας το ετήσιο μνημόσυνο του Γιώργου μας τελέστηκε σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο στο μοναστήρι του Οσίου Δαιύδ από τον Γέροντα Γαβριήλ που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στην οικογένεια μας.

Στις 9/4/2022 τιμούμε με οδύνη τη μνήμη του Πατέρα, Συζύγου ,Συγγενή, Φίλου, Συνεργάτη, Δημοσιογράφου , στο τόπο που τελέστηκε το έγκλημα κατά της Δημοκρατίας, της Δημοσιογραφίας , της Ελευθερίας του Τύπου, εκεί που με ένα άνανδρο χτύπημα αφαιρέθηκε η ζωή του Γιώργου Καραϊβάζ άφηνοντας την Τελευταία του πνοή 9/4/2021 2.20 το μεσημέρι είκοσι μέτρα απο την πόρτα του σπιτιού μας.

Η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ περιμένει δικαίωση

Η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, Δημήτρης και Στάθα, σας καλούν όλους να παραβρεθούμε ώστε να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν ξεχνάμε αλλά περιμένουμε δικαίωση.
Η πολιτεία οφείλει να διατηρήσει σε κύρια προτεραιότητα της την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος στο πρόσωπο του Γιώργου Καραϊβάζ διασφαλίζοντας έτσι έμπρακτα τον σεβασμό της, στο ύψιστο δικαίωμα της Ελευθεροτυπίας.”

Related posts

Παιδάκι κατάπιε tuboflo: Δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική στα Χανιά

«Ευχαριστούμε για την απραξία σας»: Ξεσπά η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ – «Δυστυχώς ο κύριος Υπουργός δεν έχει βρει χρόνο να δει την Χήρα Καραϊβάζ»

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το ηχηρό και συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη Καραϊβάζ στο τρισάγιο του πατέρα του

Τελέστηκε τρισάγιο στον τόπο που δολοφόνησαν το Γιώργο Καραιβάζ

Σωκράτης Γκιόλιας: Η εκτέλεση του δημοσιογράφου με 13 σφαίρες και η δημόσια ανάληψη ευθύνης

Νίκος Κάτσικας: Θύμα δολοφονίας ο Έλληνας δημοσιογράφος στην Αίγυπτο

«Πάνε εννιά μήνες που είσαι μακριά μου»: Η συγκλονιστική ανάρτηση της Στάθα Καραϊβάζ

Δημήτρης Καραϊβάζ: «Ένα τελευταίο δώρο στον πατέρα μου»

Γιώργος Καραϊβάζ: Σφίγγει ο κλοιός για τους δολοφόνους του – Τελευταίες εξελίξεις