Περιστατικό στο Ηράκλειο: 15χρονος “έδωσε” την μητέρα του στην αστυνομία μετά από χαστούκι που δέχτηκε

by Τόνια Τζαφέρη

Ηράκλειο: 15χρονος μίλησε για την βία που δεχόταν

Δεν ήταν η πρώτη και από ότι φαίνεται, αν ο 15χρονος μαθητής δεν είχε μιλήσει δεν θα ήταν και η τελευταία φορά όπου η μητέρα του του άκουσε βία. Ευτυχώς για εκείνον όμως, κατάφερε να μιλήσει και έτσι η μητέρα του οδηγήθηκε στις αρχές..

Ένας 15χρονος στο Ηράκλειο κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας και η μητέρα του συνελήφθη, ενώ ο ανήλικος απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον.

Περιστατικό στο Ηράκλειο: 15χρονος “έδωσε” την μητέρα του στην αστυνομία μετά από χαστούκι που δέχτηκε

Το παιδί εκμυστηρεύθηκε αρχικά χθες στη δασκάλα του στο ωδείο ότι η μητέρα του, νωρίτερα την ίδια ημέρα, τον χαστούκισε. Ακολούθησε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές και η 38χρονη μητέρα συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Περισσότερες πληροφορίες για το οικογενειακό περιβάλλον του 15χρονου μαθητή

Το αγόρι είπε στους αστυνομικούς ότι και ο πατέρας του έχει ασκήσει σωματική βία στο παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Η μητέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα σήμερα, ενώ ο 15χρονος απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον του.

Προσωρινά το παιδί φιλοξενείται στην Παιδοψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, ελλείψει άλλων κατάλληλων δομών. Ο 15χρονος αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ με την υπόθεση θα ασχοληθούν και οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν