Περνάει στην αντεπίθεση ο Φιλιππίδης: Σπάει τη σιωπή του και ρίχνει “βόμβες” από τη φυλακή

Πέτρος Φιλιππίδης: Ετοιμάζεται για επικοινωνιακή αντεπίθεση σε όσα του καταλογίζονται

Πέτρος Φιλιππίδης: Με αντεπίθεση επανέρχεται ο γνωστός ηθοποιός, σε όσα του καταλογίζονται. Τον τελευταίο καιρό οι πληροφορίες τον θέλουν χαμένο και εγκλωβισμένο στη φυλακή, μη μπορώντας να πιστέψει όλα όσα του συμβαίνουν. Ωστόσο, ο ηθοποιός φαίνεται να έχει ανασυγκροτήσει τη σκέψη του και να είναι έτοιμος να διεκδικήσει την αποφυλάκιση.

Ο προφυλακισμένος ηθοποιός, που κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Μπαμ», φέρεται αποφασισμένος πλέον να δημοσιοποιήσει τις δικές του θέσεις για όσα του καταλογίζονται.

Η επικοινωνική επίθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

Οι πληροφορίες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία κάνουν λόγο για κίνηση που θα γίνει τις επόμενες μέρες. Ο ηθοποιός θέλει να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα. Το πιο πιθανό σενάριο τον θέλει να δίνει συνέντευξη στην οποία θα προσπαθήσει να αντικρούσει τις εις βάρος του κατηγορίες. Όλα τονίζουν, πως επρόκειτο να ρίξει τις δικές του βόμβες.

Πραγματικά έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα κατορθώσει να το κάνει αυτό, καθώς μιλάμε για πολλές καταγγελίες από διαφορετικές γυναίκες που δείχνουν ένα συγκεκριμένο μοτίβο παραβατικής συμπεριφοράς.

Ο ίδιος εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα και το ίδιο θα υποστηρίξει και στη δημόσια παρέμβασή του.

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη