«Περπατάω και λυγίζουν τα γόνατά μου»: Τσακίζουν κόκαλα τα λόγια του πατέρα του 11μηνου βρέφους στη Βέροια

29χρονη Βέροια: Τα λόγια του πατέρα για τη μητροκτόνο

«Πάω να κάνω βήμα και λυγίζουν τα γόνατά μου» λέει ο τραγικός πατέρας του 11 μηνών βρέφους που πέταξε η 29χρονη μητέρα του στον Αλιάκμονα στη Βέροια. Η ψυχολογική κατάσταση του πατέρα είναι πολύ άσχημη. Όπως λέει, ήδη από τον Νοέμβριο είχε λάβει την απόφαση να κινηθεί δικαστικά για την αναγνώριση του παιδιού του, αφού η 29χρονη δεν ήθελε να συναινέσει στην αναγνώριση.

«Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε πώς είμαι ψυχολογικά» είπε ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πατέρας βρέφους στη Βέροια: Ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί αλλά τον εμπόδισαν

Ζήτησα την αναγνώριση του παιδιού με συμβολαιογραφική πράξη. Μου έλεγε (η 29χρονη) “θα σου εγώ πότε, θα σου πω εγώ πότε”. Έτσι αποφάσισα να πάω δικαστικά, κάτι που κοστίζει, με το αποτέλεσμα, να έχουμε αυτήν την τραγική κατάληξη

Ο πατέρας του βρέφους υποστηρίζει ότι ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί αλλά τον εμπόδισαν.

Ο ίδιος είπε ότι στις 2 Δεκεμβρίου είχε πάει το μωρό στον παιδίατρο, ενώ προπαραμονές Χριστουγέννων είχε πάει να δει και πάλι το παιδί και να δει ποιες ήταν οι εξελίξεις στο θέμα της αναγνώρισης, ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν και πάλι αρνητική.

Ο ίδιος τονίζει ότι η μητέρα μέχρι τότε δεν είχε δείξει κάποια αρνητική ή περίεργη συμπεριφορά ως προς το μωρό ή κάτι άλλο που να τον προβληματίσει. «Δεν το χωρά ο νους» λέει για αυτό που έγινε με το παιδί του.

Όπως είπε στην εκπομπή ο δικηγόρος της 29χρονης, Αντώνης Μπιδέρης, η μητέρα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και δεν έχει ομολογήσει ότι σκότωσε το παιδί της. «Πουθενά από την δικογραφία δεν προκύπτει ομολογία ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και από δόλο», είπε.

«Είναι ένα πονεμένο πλάσμα, ένα τρομαγμένο κορίτσι που δεν έχει καταλάβει καλά καλά τι έχει συμβεί. Ρωτούσε τι είχε συμβεί και ζητούσε να δει το μωρό μέχρι που της ανακοίνωσαν ότι έχει γίνει και η κηδεία» είπε ο κ. Μπιδέρης.

Στην εκπομπή μίλησε και η κ. Σοφία Ζεϊμπέκη, δικηγόρος του πατέρα του 11 μηνών βρέφους, η οποία αναφέρθηκε στον αγώνα που έδωσε ο πατέρας για να πείσει την 29χρονη για την αναγνώριση του παιδιού του και πως στο τέλος απογοητευμένος από την άρνησή της μητέρας του βρέφους είχε λάβει την απόφαση να κινηθεί δικαστικά.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του πατέρα του βρέφους που δολοφονήθηκε στη Βέροια

Related posts

Δολοφονία Άλεξ: Έρχεται η αρχή του τέλους για τους δράστες – Τους «πρόδωσε» το σημείο που τον έθαψαν

Ανατριχίλα από τα στοιχεία, 17 χρόνια μετά τον θάνατο του Άλεξ: Τον σκότωσαν, τον κουβάλησαν σε καρότσι και τον «έχτισαν»

Φρίκη στη Βέροια: Βρήκε τη σύζυγο του με μαχαίρι καρφωμένο στον λαιμό μέσα στο μπάνιο της

Το χρονικό της Εξαφάνισης Άλεξ: Ο πραγματογνώμονας της υπόθεσης αποκαλύπτει, 17 χρόνια μετά

Βέροια: Η 29χρονη ομολόγησε ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Θρίλερ στη Βέροια: Το «φριζάρισμα» και οι νέες δηλώσεις της 29χρονης που φέρεται να πέταξε το βρέφος της στο φράγμα του Αλιάκμονα

Δεν το χωράει το μυαλό: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που έριξε το μωρό της στο νερό η 29χρονη στη Βέροια

«Προσπαθούμε να μην χάσουμε κι άλλον άνθρωπο»: Ο πατέρας του νεκρού βρέφους και τα πρώτα του λόγια

«Επικίνδυνη για τους ανθρώπους γύρω της»: Η καταγγελία της μητέρας της 29χρονης Μήδειας