Πετάξτε αμέσως αυτό το προϊόν: Η έκτακτη ανακοίνωση των LIDL που «πάγωσε» τους πελάτες της

LIDL: Η έκτακτη ανάκληση γνωστού προϊόντος

Η LIDL ανακοίνωσε την ανάκληση γνωστού προϊόντος από τα σούπερμαρκέτ της. Ειδικότερα κάλεσε τους καταναλωτές είτε να το επιστρέψουν στο κατάστημα είτε να το πετάξουν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει επίσημα η LIDL: «H εταιρεία Société Fromagère de Riblaire προχωράει σε ανάκληση του προϊόντος «Buche de chevre Κατσικίσιο τυρί ρολό, 200g», με ημερομηνία λήξης 06/10/2022 και Lot No 224A, Lot No 231D, και με ημερομηνία λήξης 15/10/2022 και Lot No 240D.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί το γεγονός ότι, το προαναφερθέν προϊόν περιέχει ξένο σώμα, μεταλλικής φύσης. Λόγω του πιθανού κινδύνου τραυματισμού κατά την κατανάλωση, παρακαλούνται οι πελάτες μας να μην καταναλώσουν το προϊόν και να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της εταιρείας μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του.

LIDL: Η επίσημη ανακοίνωση για την ανάκληση

Η ανάκληση αφορά μόνο το προϊόν «Buche de chevre Κατσικίσιο τυρί ρολό, 200g», με ημερομηνία λήξης 06/10/2022 και Lot No 224A, Lot No 231D, και με ημερομηνία λήξης 15/10/2022 και Lot No 240D, και για λόγους προληπτικής προστασίας των καταναλωτών, η Lidl Hellas, ως όφειλε, αντέδρασε άμεσα αποσύροντας το προϊόν από τους χώρους πώλησης.

Άλλα προϊόντα που πωλούνται από την Lidl Hellas και ειδικά της εταιρείας Société Fromagère de Riblaire δεν επηρεάζονται από αυτή την ανάκληση.

Η εταιρεία Société Fromagère de Riblaire ζητά συγνώμη από τους καταναλωτές για την όποια αναστάτωση έχει προκληθεί», καταλήγει η ανακοίνωση.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα