Πέθανε 5χρονο παιδί λίγη ώρα μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο – Τραγωδία στο Λουτράκι

by Τόνια Τζαφέρη

Λουτράκι: Θρήνος και θλίψη για τον θάνατο 5χρονου παιδιού

Τραγική είναι η είδηση από το Λουτράκι για ένα κοριτσάκι μόλις 5 ετών που έχασε την ζωή του ξαφνικά.

Ανείπωτη θλίψη από τη νέα τραγωδία με θύμα ένα μικρό παιδί, αυτή τη φορά στο Λουτράκι, όπου ένα κοριτσάκι 5 ετών πέθανε μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Πέθανε 5χρονο παιδί λίγη ώρα μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο – Τραγωδία στο Λουτράκι

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, ήταν περίπου στις 11 το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιουνίου, όταν το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, δέχθηκε κλήση από τους γονείς του παιδιού, για επείγον περιστατικό. Πέντε λεπτά αργότερα, το ασθενοφόρο βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο βρίσκεται σε παρακείμενη οδό και οι διασώστες κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το μεταφέρουν όσο το δυνατόν ταχύτερα στο Κέντρο Υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του παιδιού από το Λουτράκι

Μόλις έφτασε το παιδί στο Κέντρο Υγείας, ο εφημερεύον ιατρός, κατάλαβε ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και έδωσε εντολή να το μεταφέρουν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Μάλιστα, ο ίδιος, συνόδευσε το κοριτσάκι μέχρι το Νοσοκομείο, ενώ στη διαδρομή, έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι του για να βελτιώσει την κατάσταση της υγείας του. Είναι χαρακτηριστικό, ότι το 5χρονο κοριτσάκι, έφτασε στο Κέντρο Υγείας με οξυγόνο 73%, ενώ έβγαζε αφρούς από το στόμα και δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Δέκα λεπτά αργότερα, το παιδί έφτασε στο Νοσοκομείο μαζί με τον εφημερεύοντα ιατρό του Κέντρου Υγείας και ο κορεσμός του οξυγόνου του στο αίμα, ήταν 93%. Όμως, η κατάσταση της υγείας του, παρέμενε ιδιαίτερα κρίσιμη, κυρίως λόγω των πολλών υποκείμενων νοσημάτων που είχε.

Η μεταφορά από το Λουτράκι στο νοσοκομείο Κορίνθου

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου, επί μία ολόκληρη ώρα προσπαθούσαν να σώσουν το παιδί, αλλά δυστυχώς, η προσπάθειά τους, δεν είχε αποτέλεσμα.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να δοθεί μια απάντηση για τα αίτια του θανάτου του 5χρονου κοριτσιού.

Τραγική φιγούρα, η μητέρα του 5χρονου κοριτσιού, η οποία βρισκόταν συνεχώς δίπλα στο παιδί της, ενώ το συνόδευσε και με το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo