Πέθανε και ο πατέρας: Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον θάνατο του γιου του και έβαλε τέλος στη ζωή του

Ηράκλειο: Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Ένα οικογενειακό δράμα υπάρχει πίσω από την αυτοκτονία του 65χρονου άνδρα στο Μοχό Ηρακλείου. Ο άτυχος άντρας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραγικό χαμό του γιου του και προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Ο αυτόχειρας έβαλε τέλος στη ζωή του γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Μαρτίου, χρησιμοποιώντας μια καραμπίνα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

Τον 65χρονο εντόπισε η σύζυγό του αιμόφυρτο στην αυλή του σπιτιού τους και φωνάζοντας την κόρη τους, οι δύο γυναίκες προσπάθησαν μάταια να τον επαναφέρουν.

Δεν ξεπέρασε τον χαμό του γιου του ο 65χρονος πατέρας στο Ηράκλειο

Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκαν οι αρχές, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη πολύ αργά για τον 65χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα φαίνεται πως ήταν ο άδικος χαμός του γιού του, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2017.

Μνήμες ξύπνησαν στην οικογένεια πριν λίγες ημέρες που επρόκειτο να εκδικαστεί η υπόθεση για το θάνατο του αδικοχαμένου νέου.

Δυστυχώς ο χαμός του παιδιού… όσα χρόνια και να περάσουνε δεν ξεχνιέται με τίποτα. Αυτό μας δείχνει και αυτή η υπόθεση με τον άτυχο άντρα να μην αντέχει άλλο να ζει με την απουσία του. Καλό Παράδεισο…

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο