Πέθανε ο Αντώνης Μαντζάρης

by Newsroom i-diakopes.gr
Πέθανε ο Αντώνης Μαντζάρης

Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος και δήμαρχος της Περαίας, Αντώνης Μαντζάρης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το bestcity.gr λίγο πριν από τις 5 το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών, καθώς έχασε την μάχη με τον καρκίνο τον καρκίνο.

Τα συλλυπητήρια απευθύνει στους οικείους του το ΠΑΣΟΚ.

Με θλίψη αποχαιρετούμε τον Αντώνη Μαντζάρη, που υπηρέτησε με αφοσίωση την Αυτοδιοίκηση και άφησε πίσω του σπουδαίο έργο, αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Το 1994 εκλέχθηκε Πρόεδρος της κοινότητας Περαίας και το 1999 Δήμαρχος του νεοσύστατου Καποδιστριακού Δήμου Θερμαϊκού. Εργάστηκε με ήθος και δυναμισμό μεταμορφώνοντας την περιοχή του και αναβαθμίζοντας τις υποδομές, τις κοινωνικές υπηρεσίες και την καθημερινότητα των δημοτών του, επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Πέθανε ο Αντώνης Μαντζάρης

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για τον Αλέξη Τσίπρα: Προανήγγειλε τη δημιουργία νέου κόμματος – Auτo είναι το όνομα

Ευτυxισμένος μπαμπάς ο Γιώργος Τσαλίκης: Μόλις έγινε γνωστή η ευxάριστη είδηση

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Παραιτείται ο Ανδρουλάκης από το ΠΑΣΟΚ; Οι 4 υποψήφιοι πρόεδροι

Xαμoς στην παρουσίαση του βιβλίου του Τσίπρα – Φώναζαν: «Να τος ο πρωθυπουργός!»

Ξεκίνησαν να πέφτουν οι Kλnσεις στα σούπερ μάρκετ – Ποια παpάBασn μπαίνει στο στόχαστρο της Τροχαίας

Προτεινόμενα