Πέθανε ο Βαΐτσης Αποστολάτος

by Ioanna Themistocleous
Πέθανε ο Βαΐτσης Αποστολάτος

Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΛΑΟΣ, Βαΐτσης Αποστολάτος.

Την είδηση έκανε γνωστή ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και κουμπάρος του, Κωστής Αϊβαλιώτης.

«Αγαπημένος φίλος μου και κουμπάρος μου ο Βαΐτσης Αποστολάτος έφυγε χτες. Αφησε αποτύπωμα ήθους και ευγένειας ως βουλευτής και ως Αντιπρόεδρος της Βουλής. Ο πόνος όσων τον αγαπούσαμε και συνδεόμασταν στενά μαζί του είναι απερίγραπτος» αναφέρει σε ανάρτησή του στο X.

Πέθανε ο Βαΐτσης Αποστολάτος

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην βουλευτή – ιατρού:

«Με αισθήματα ιδιαίτερης θλίψης πληροφορήθηκα την απώλεια του αγαπητού πρώην συναδέλφου, διακεκριμένου ιατρού και βουλευτή Βαΐτση Αποστολάτου, ο οποίος διακρίθηκε ως γυναικολόγος, αλλά και ως πολιτικός.

Γεννήθηκε στον Πειραιά και παράλληλα με την επιστημονική του δραστηριότητα ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα κοινά ως πολιτευτής της ΝΔ στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ήταν από τα βασικά στελέχη του κόμματος Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Διετέλεσε δύο φορές βουλευτής (2007-2009, 2009-2012) και ισάριθμες Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων (2008-2009, 2009-2012) υπηρετώντας με ιδιαίτερη αφοσίωση τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα.

Στην οικογένειά του και στους οικείους εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Έκτακτη είδηση σoκ: Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο

Εορτολόγιο 6/11: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας αύριο – Σε ποιους να ευχηθείτε Χρόνια Πολλά

Αγωνία για τον Τραϊανό Δέλλα 6 μήνες μετά τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα – Κυκλοφόρησαν τα δυσάρεστα

Βίντεο ντοκουμέντο! Μαζωνάκης: Όσα δήλωνε η Βάσω για τα χρήματα που έπαιρνε από τον Γιώργο – Γιατί της είχε δώσει την πλήρη διαχείριση της περιουσίας του

«Ετοιμαστείτε, έρχεται»: Τα «έχασαν» οι μετεωρολóγοι – Ακραίο αυτό που θα συμβεί τον Νοέμβριο

Προτεινόμενα