Πέθανε όπως ο Σεργιανόπουλος ο ποινικολόγος Γεωργίου: «Μου ζήτησε έρωτα, τσακωθήκαμε για τα χρήματα» – Σοκάρει η ομολογία του Αιγύπτιου

by Ioanna Themistocleous
Πέθανε όπως ο Σεργιανόπουλος ο ποινικολόγος Γεωργίου: «Μου ζήτησε έρωτα, τσακωθήκαμε για τα χρήματα» – Σοκάρει η ομολογία του Αιγύπτιου

Η καταγγελία για οικονομική συμφωνία και ο καβγάς

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως γύρω από τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου, μετά τη σύλληψη του 28χρονου Αιγύπτιου, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση και φέρεται να έδωσε στους αστυνομικούς τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι είχε γνωρίσει τον 73χρονο μέσω κοινής παρέας και ότι οι δυο τους είχαν βγει μαζί για ποτό. Όπως ισχυρίζεται, ο ποινικολόγος τού πρότεινε να τον μεταφέρει στο σπίτι του, ωστόσο αντί να κατευθυνθούν εκεί, σταμάτησαν στο δικηγορικό γραφείο της οδού 3ης Σεπτεμβρίου.

Κατά την κατάθεσή του, ο 28χρονος υποστήριξε ότι ο Σταύρος Γεωργίου του πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής. Όπως ισχυρίζεται, όταν έφτασαν στο γραφείο, τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί δεν του καταβλήθηκαν.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, ο 73χρονος μπήκε αρχικά στο μπάνιο και λίγο αργότερα βγήκε γυμνός, λέγοντάς του ότι πρώτα θα ακολουθούσε η ερωτική πράξη και στη συνέχεια η πληρωμή.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι τότε ξέσπασε έντονος διαπληκτισμός με αφορμή τα χρήματα, ο οποίος γρήγορα εξελίχθηκε σε βίαιη συμπλοκή.

Όπως φέρεται να παραδέχθηκε, χτύπησε τον ποινικολόγο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz, ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που του προκάλεσε τα θανατηφόρα τραύματα.

Κατά την περιγραφή του στους αστυνομικούς, άρπαξε τον 73χρονο από το κεφάλι και τον χτυπούσε επανειλημμένα στους τοίχους και στα έπιπλα του γραφείου, μέχρι που εκείνος έχασε τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, εγκατέλειψε το θύμα στο πάτωμα και αποχώρησε από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, πριν φύγει φέρεται να πήρε χρηματικό ποσό και το λάπτοπ που βρισκόταν στο γραφείο.

Πώς οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψή του
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 28χρονο αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και τα αποτυπώματα που εντοπίστηκαν στον χώρο του εγκλήματος από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Μετά την ταυτοποίησή του, εντοπίστηκε στην οδό Αχαρνών, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Ο 28χρονος ήταν ήδη γνωστός στις Αρχές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε απασχολήσει στο παρελθόν για παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ το 2024 είχε κατηγορηθεί για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από το 2026.

Οι έρευνες συνεχίζονται, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη μέσα στο δικηγορικό γραφείο και ποιο ήταν το πραγματικό κίνητρο της άγριας δολοφονίας.

Για αυτό τους εγκατέλειψε πριν 14 χρόνια – Αποκάλυψη-σοκ για την σύζυγο του δολοφονημένου Σταύρου Γεωργίου

Κάνουν ουρές οι πελάτες, γεμίζουν καρότσια – Άνοιξε σούπερ μάρκετ όπου όλα κοστίζουν 1 εupώ – Οι γνωστές μάρκες που βρίσκεις μέσα

Από τον Καποδίστρια στον Σταύρο Γεωργίου: 20 αναγνωρίσιμοι Έλληνες που δολοφονήθηκαν και συγκλόνισαν το πανελλήνιο

Απίστευτο θράσος: Τι έκανε ο Αιγύπτιος δράστης αμέσως μετά την δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου

Ανάδρομος Ερμής τέλος: Τα 3 ζώδια που απογειώνονται από 23 Ιουλίου με τόλμη και δυναμισμό

Προτεινόμενα