Πετράλωνα: Εξαιρετικά επικίνδυνος ο καταζητούμενος για τον βιασμό της 50χρονης

by Τόνια Τζαφέρη

Πετράλωνα: Ασύλληπτος εξακολουθεί να παραμένει o αλλοδαπός άντρας

Πετράλωνα: Το ένα έγκλημα μετά το άλλο συγκλονίζουν την χώρα. Μετά την δολοφονία της Κάρολαιν, έρχεται να χτυπήσει την χώρα ένα ακόμη έγκλημα.

Τον καταζητούμενο, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος, οι Αρχές τον χαρακτήρισαν ως εξαιρετικά επικίνδυνο. Ο συγκεκριμένος κατηγορείται για βιασμό 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Πιο αναλυτικά,ασύλληπτος εξακολουθεί να παραμένει ο αλλοδαπός άνδρας που καταζητείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα. Με αστυνομικές πηγές να τον χαρακτηρίζουν ως «εξαιρετικά επίκινδυνο».

Πετράλωνα: Ασύλληπτος εξακολουθεί να παραμένει o αλλοδαπός άντρας

Ο 34χρονος άνδρας, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία της 50χρονης, την άρπαξε μέσα από ασανσέρ. Πριν από μερικά χρόνια είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα ο 34χρονος είχε βιάσει το 2015 μια φοιτήτρια στην Αθήνα την οποία και χτύπησε.

Ο 34χρονος είχε συλληφθεί, είχε καταδικαστεί, είχε οδηγηθεί στη φυλακή και το 2020 είχε αποφυλακιστεί.

Η γυναίκα έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και περιέγραψε τη φρίκη που έζησε, όταν είχε πάει να καθαρίσει τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας. Και ξαφνικά ο άνδρας άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός του, την έβαλε με τη βία μέσα και την κακοποίησε.

Πετράλωνα: Ασύλληπτος εξακολουθεί να παραμένει o αλλοδαπός άντρας

Το πρωί της Δευτέρας έγινε γνωστό πως η 50χρονη γυναίκα πήρε εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Οι δηλώσεις της καθαρίστριας από τα Πετράλωνα

 «Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο περίμενα στο ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος πίσω. Έκανε τα πάντα, πολλές ώρες, 8 με 5. Θέλω να το ξεχάσω, είμαι με ψυχολόγο. Πείτε το τύχη που γλίτωσα, πείτε ότι προσευχόμουν στον Θεό. Προσπαθώ να τα ξεχάσω», είπε συγκλονισμένη η 50χρονη μιλώντας στο Open.

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις της 50χρονης γυναίκας:

«Τη βρήκα ημίγυμνη με παραμορφωμένο πρόσωπο»

Τις πρώτες στιγμές της 50χρονης καθαρίστριας, περιέγραψε η γυναίκα που πρώτη έσπευσε να την βοηθήσει.

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα την γυναίκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γειτόνισσα μιλώντας στον ANT1.

Όπως είπε, η ίδια η καθαρίστρια της ανέφερε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Αστυνομία για να κάνει επίσημη καταγγελία ό,τι «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε. Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός», σημείωσε.

Όπως είπε η γειτόνισσα, ο 35χρονος, «την μάνα του την έδερνε όλο τον καιρό».

Μάλιστα, η μητέρα του τυγχάνει να είναι επίσης καθαρίστρια.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν