Πέτρος Φιλιππίδης: Επιδεινώθηκε η καταστάση της υγείας του – Δεν έδωσε το «παρών» στην δίκη

Πέτρος Φιλιππίδης: Στις φυλακές Κορυδαλλού – Χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας του

Το πρωί της Παρασκευής ξεκίνησε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για έναν βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες. Ο ηθοποιός επικαλούμενος λόγους υγείας δεν έδωσε το παρών στη δίκη.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αντιμετωπίζει, σύμφωνα με τον συνήγορό του, σοβαρό πρόβλημα υγείας και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε η πλευρά του προτίθεται να ζητήσει ολιγοήμερη διακοπή.

«Ο κ. Φιλιππίδης για λόγους υγείας δεν παραβρίσκεται ενώπιον σας. Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει χάσει 25 κιλά. Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δε θα πιστεύετε, δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του. Είναι δικαστήριο εδώ, όχι θεατρική παράσταση», ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, που εμφανίστηκε με υπεύθυνη δήλωση ότι δε δύναται να παραστεί σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Δήλωση αποχής από την εισαγγελέα

Η εισαγγελέας της έδρας, από την πλευρά της, έκανε δήλωση αποχής επικαλούμενη περιστατικό στο παρελθόν με την εκ των συνηγόρων του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Μπακιρτζίδου. Η κ. Μπακιρτζίδου πήρε το λόγο αναφέροντας πως δεν χρειάζεται να απέχει η εισαγγελική λειτουργός την οποία εκτιμά δηλώνοντας, παράλληλα, πως το επίμαχο περιστατικό ανήκει στο παρελθόν και αφορούσε άλλη υπόθεση στη Θεσσαλονίκη. Το δικαστήριο διέκοψε για να αποφανθεί για το θέμα.

Ο Λιάγκας για την υγεία του Φιλιππίδη

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής, επικαλούμενος πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού, η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη επιδεινώθηκε. Ο γνωστός παρουσιαστής κατανοεί του λόγους που δεν πήγε ο Φιλιππίδης στην δίκη του.

«Επειδή μίλησα με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, ο Πέτρος Φιλιππίδης τις τελευταίες ώρες περνάει δύσκολες ώρες, διότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί. Είναι στις φυλακές Κορυδαλλού, γιατί υπάρχουν κάποιες φήμες ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο των φυλακών, δεν είναι στο νοσοκομείο.

Είναι στο κελί, όπου μένει μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και ακόμα δύο επίορκους αστυνομικούς. Η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί περαιτέρω, διότι αντιλαμβανόμαστε όλοι χωρίς να είμαστε γιατροί διότι η σημερινή ημέρα είναι μία πολύ κρίσιμη ημέρα. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις ανθρώπους που είναι έτοιμοι να σε κατηγορήσουν για πολύ βαριά πράγματα, για πολύ βαριές πράξεις να περνούν την πόρτα των δικαστηρίων».

Στο δικαστήριο οι ηθοποιοί

Σημειώνεται ότι, λίγο πριν τις 9 το πρωί, έφτασαν στο δικαστήριο για οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη μαζί με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Εβελίνα Παπούλια, Ζέτα Δούκα, Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη λίστα των μαρτύρων βρίσκονται οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη, Χρύσα Παππά, Λένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια, γεγονός που επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σημειώνοντας: «Είναι αληθές, με την έννοια ότι μας κοινοποιήθηκε εξώδικο από τις γυναίκες που τον κατηγορούν, οι οποίες προτείνουν τις συγκεκριμένες γυναίκες ως μάρτυρες στο δικαστήριο. Θα είναι “παρών” ο κ. Φιλιππίδης και θα απαντήσει»

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα