Πέτρος Φιλιππίδης: Ο νέος του συγκάτοικος στις φυλακές και η τραγική του κατάσταση

by Τόνια Τζαφέρη

Αρνείται την οποιαδήποτε επικοιωνία

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι τεταμένες σχέσεις με τον Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζονται, με τον Φιλιππίδη να δείχνει διάθεση να πορευτεί μόνος μες στη φυλακή, δίχως να ψάχνει κάποια επικοινωνία, ιδίως δε με έναν συνάδελφο του, με τον οποίο έχουν πάνω κάτω ίδια ηλικία και πορεία. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι πάρα πολύ κακή, με την απομόνωση να μοιάζει μονόδρομος.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση της εισαγγελίας που τον οδήγησε στις φυλακές Τριπόλεως, ως προφυλακιστέο, ο Πέτρος Φιλιππίδης κάνει ό,τι μπορεί για να αποφυλακιστεί. Μετά από την απόρριψη του πρώτου του αιτήματος, πιθανολογείται πως θα κάνει και δεύτερη προσπάθεια μέσω του δικηγόρου του.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο νέος του συγκάτοικος στις φυλακές και η τραγική του κατάσταση

Μέχρι τότε όμως καλείται να ζήσει μέσα στις φυλακές Τριπόλεως και να συναναστραφεί ανθρώπους που (οι φήμες λένε ότι) δεν τους συμπαθεί, αλλά και να αποδεχτεί πως δεν θα έχει καμία άνεση.

Ο νέος συγκάτοικος του Πέτρου Φιλιππίδη στις φυλακές

Εκτός από τον Λιγνάδη, στον οποίο αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή στην παράσταση που λέγεται ότι ετοιμάζει μες στις φυλακές, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα υποδεχτεί, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», έναν 56χρονο μάγειρα με 3 παιδιά, που εργαζόταν σε κρατικό ψυχιατρικό ίδρυμα και ασέλγησε εις βάρος 13χρονης κόρης φίλων του, που θα οδηγηθεί κι αυτός στις φυλακές Τριπόλεως, παρά το αίτημα του να μην προφυλακιστεί. Ο νέος κατηγορούμενος θα βρεθεί στο ίδιο κελί με τον ηθοποιό.

Και όλα αυτά την ώρα που τόσο ο Φιλιππίδης όσο και ο Λιγνάδης περίμεναν στο κελί… έναν συνάδελφό τους.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo