Πέτρος Φιλιππίδης: Ζητάει άμεση αποφυλάκιση – Που στηρίζεται

Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν αντέχεις στις φυλακές ο ηθοποιός

Πέτρος Φιλιππίδης: Αίτηση αποφυλάκισης, για την ακρίβεια προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης που του επέβαλαν εισαγγελέας και ανακριτής, έχει αποφασίσει να καταθέσει άμεσα ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο ηθοποιός εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Καθώς δεν ανέμενε ότι οι δυο δικαστικοί θα αποφάσιζαν ομόφωνα την προφυλάκισή του.

Ωστόσο, η προσφυγή του αναμένεται να κριθεί σε περίπου δύο μήνες από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Οπότε ο άλλοτε πανίσχυρος θιασάρχης, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής. Θα πρέπει να προσαρμοστεί στο περιβάλλον της φυλακής.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

Πιο αναλυτικά, αυτήν την στιγμή σε καραντίνα στις φυλακές Τρίπολης παραμένει ο γνωστός ηθοποιός. Λίγες μόλις ημέρες πριν μεταφερθεί στην πτέρυγα στην οποία θα παραμείνει μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του.

Όπως αναφέραμε ο ίδιος, θεωρεί πως… δεν υπάρχει λόγος να κρατείται μέχρι τότε γι’ αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου». Σκοπεύει να καταθέσει άμεσα αίτηση αποφυλάκισης.

Πρόκειται για προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης που του επέβαλαν εισαγγελέας και ανακριτής. Η οποία αναμένεται να κριθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών σε περίπου δύο μήνες από την στιγμή που θα την καταθέσει.

Να σημειωθεί πως στο πλευρό του παραμένει η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, η οποία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον δικηγόρο του ηθοποιού. Εκείνος από τη μεριά του, καλείται να διαχειριστεί μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Καθώς η πιθανότητες να γίνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης είναι ελάχιστες.

Όταν ολοκληρωθεί η καραντίνα η οποία επιβάλλεται σε όλους τους νεοεισερχόμενους στα σωφρονιστικά καταστήματα λόγων των μέτρων για τον κορωνοϊό. Θα επιλεγεί το κελί όπου θα κρατηθεί, καθώς και ποιοί θα είναι οι συγκρατούμενοι του σε αυτό.

Δεδομένο θεωρείται ότι θα προαυλίζεται με τον γνώριμό του από το θέατρο Δημήτρη Λιγνάδη, που κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης, κατηγορούμενος επίσης για κακουργηματικού χαρακτήρα εγκλήματα, που αφορούν στην γενετήσια προσβολή.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη