Πέτρος Κουσουλός: Άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο του – Οι αναρτήσεις για την υπόθεση στην Πάτρα

Πέτρος Κουσουλός: Θύμα κλοπής έπεσε ο δημοσιογράφος

Άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου και έκλεψαν έγγραφα και λάπτοπ. Ο Πέτρος Κουσουλός, είναι εκδότης της εφημερίδας ”Μπαμ στο Ρεπορτάζ” και έχει κάνει αποκαλύψεις για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Θύμα κλοπής έπεσε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος γνωστοποίησε το περιστατικό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Π. Κουσουλός έχει πρωτοστατήσει στις αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι δράστες έσπασαν το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου και απέσπασαν λάπτοπ και έγγραφα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε το περιστατικό «αξιοσημείωτο», ενώ ενημέρωσε πως τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα έχουν δοθεί εκεί που έπρεπε. Στην ανάρτησή του για το συμβάν πρόσθεσε το hasthag #πατρα.

«Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας! Όντως σημειώθηκε ένα «αξιοσημείωτο» περιστατικό κλοπής. Τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα του ατυχούς συμβάντος ήδη δοθεί εκεί που πρέπει όποτε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας» έγραψε ο Πέτρος Κουσουλός.

Οι αναρτήσεις του δημοσιογράφου για την κλοπή

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο