Πετρούνιας για ΕΡΤ: «Νιώθω απογοητευμένος, είναι άδικο»

by Τόνια Τζαφέρη

Πετρούνιας για ΕΡΤ: Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απουσία ζωντανής μετάδοσης της προσπάθειάς του

Πετρούνιας για ΕΡΤ: Απίστευτο και όμως αληθινό. Η προσπάθεια του Πετρούνια δεν μεταδόθηκε κάν από την κρατική τηλεόραση. Την ώρα που ο Πρωταθλητής αγωνιζόταν, δείχνοντας το πρόγραμμα του και κατακτώντας την πρώτη θέση. Η ΕΡΤ δεν έδειξε ούτε ένα στιγμιότυπο από το πρόγραμμα του, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο 2021.

Απογοητευμένος λοιπόν, το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθειά του στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων. Δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας, χαρακτηρίζοντάς το άδικο.

Πετρούνιας για ΕΡΤ: Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απουσία ζωντανής μετάδοσης της προσπάθειάς του

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω. Ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας. Δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους. Και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο», σχολίασε στη σελίδα της ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής.

Όσο για την προσπάθειά του, ανέφερε: «Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί. Εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους».

Για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου τόνισε: «Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα