Πέvθoς για τον 33χρονο Βασίλη που βρέθηκε vεκpoς – Αύριο η κnδεiα του

Πέvθoς για τον 33χρονο Βασίλη που βρέθηκε vεκpoς – Αύριο η κnδεiα του

Πένθος στα Χανιά για τον 33χρονο ναυτικό που βρέθηκε νεκρός σε πλοίο στον Πειραιά – Αύριο η κηδεία του

Ο 33χρονος Βασίλης Μετοχαράκης, με καταγωγή από τα Χανιά, εντοπίστηκε νεκρός από ένα μέλος του πληρώματος στο πλοίο όπου εργαζόταν

Συντετριμμένη είναι η κοινότητα των Χανίων με τον θάνατο του 33χρονου ναυτικού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά, το πρωί της Παρασκευής 21 Μαρτίου.

Πέvθoς για τον 33χρονο Βασίλη που βρέθηκε vεκpoς – Αύριο η κnδεiα του

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος Βασίλης Μετοχαράκης, με καταγωγή από τα Χανιά, εντοπίστηκε από ένα μέλος του πληρώματος στο πλοίο – στο οποίο εργάζονταν και οι δύο – όσο εκείνο ήταν αγκυροβολημένο στην Πύλη Ε3 στο λιμάνι του Πειραιά, αναφέρει ο ιστότοπος flashnews.gr.

Αμέσως, ο άνδρας ενημέρωσε τη λιμενική αρχή Τζελέπη η οποία πραγματοποίησε, με τη συνδρομή ασθενοφόρου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, τη μεταφορά του στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πέvθoς για τον 33χρονο Βασίλη που βρέθηκε vεκpoς – Αύριο η κnδεiα του

Οι συγγενείς και οι φίλοι του θα τον αποχαιρετήσουν το πρωί της Τρίτης 25 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου, στα Νεροκούρου, ενώ στη συνέχεια ο 33χρονος θα ταφεί στο κοιμητήριο της Παναγίας.

Για τον θάνατό του, έχει δοθεί εντολή για τη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής, με σκοπό να πέσει φως στα αίτια του θανάτου του.

4 ζώδια που είναι πιθανό να γίνουν Eκατoμμupιouxoι μέχρι το 2030

Ξεχάστε το αεροπλάνο: Το «μεγα-μετρό» φέρνει την Ευρώπη στις ράγες – Σύνδεση της Αθήνας με 40 πόλεις

Ο εκατομμυριούχος επέστρεψε στο σπίτι απροσδόκητα… και η συγκλονιστική του ανακάλυψη σχετικά με την κόρη του και τη νέα υπάλληλο τα άλλαξε όλα

Θα είναι BOMBA: Έτοιμη να το ανακοινώσει η Άννα Βίσση

Έγινε γνωστό πριν από λίγο! Nεκpoς ξαφvικά ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε σειρές που όλοι αγαπήσαμε…

Προτεινόμενα