Πήγαιναν για μπάνιο και κόπηκε στη μέση το ΙΧ: Ανασύρθηκαν ακέφαλα τα πτώματα

by Newsroom i-diakopes.gr
Πήγαιναν για μπάνιο και κόπηκε στη μέση το ΙΧ: Ανασύρθηκαν ακέφαλα τα πτώματα

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς και έναν πολύ βαριά τραυματία που έγινε στην Ξάνθη το πρωί της Κυριακής.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλαιά εθνική οδό Ξάνθης Καβάλας περίπου στις 08:00 της Κυριακής.

Στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με λεωφορείο και κόπηκε αμέσως στα δύο, επέβαιναν τρεις άντρες, που είχαν μεταβεί στην Ξάνθη για να πάρουν μέρος σε επαγγελματική υποχρέωση για γνωστή βιομηχανία. Μαζί τους, επέβαιναν μία Χαλκιδέα φοιτήτρια στην Κομοτηνή και μία αλλοδαπή, όπως αναφέρει το egnomi.gr.

Πήγαιναν για μπάνιο και κόπηκε στη μέση το ΙΧ: Ανασύρθηκαν ακέφαλα τα πτώματα

Το αυτοκίνητο πετάχτηκε και σύρθηκε 150 μέτρα μακριά
Η παρέα των πέντε ατόμων προερχόταν από βραδινή διασκέδαση και σύμφωνα με πληροφορίες πήγαιναν για μπάνιο στο Νέστο. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το ΙΧ αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείο. Το αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση και από μια άμορφη μάζα σιδερικών ανασύρθηκαν νεκροί, δύο άνδρες 26 και 27 ετών αντίστοιχα και δυο γυναίκες 28 και 22 ετών.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πέμπτος επιβάτης του αυτοκινήτου. Πρόκειται για έναν 22χρονο, ο οποίος έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα. Ενδεικτικό της σφοδρής σύγκρουσης είναι ότι το αυτοκίνητο πετάχτηκε 150 μέτρα μακριά.

Από το λεωφορείο ελαφρά τραυματίας είναι ο 52χρονος οδηγός, και άλλα τρία άτομα με την κατάστασή τους να μην εμπνέει ανησυχία. Σύμφωνα με το egnomi.gr το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι νεαροί συγκρούστηκε με λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους της ίδιας βιομηχανίας στην εκδήλωση της οποία συμμετείχαν οι επιβαίνοντες στο ΙΧ.

O τραγικός επίλογος γράφτηκε στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου βρέθηκε συγγενής των επιβαινόντων προκειμένου να αναγνωρίσει τις σoρούς και να ξεκινήσει η προσπάθεια αναζήτησης των οικείων τους σε Χαλκίδα και Ξάνθη.

Προτεινόμενα