Πήγε στο ψυγείο και δεν επέστρεψε: Νεκρός 38χρονος γνωστός σεφ, «κατέρρευσε» εν ώρα εργασίας

Βρετανία: Νεκρός γνωστός σεφ μόλις στα 38 του χρόνια

Ο γνωστός σεφ, Ματ Χάλφορντ πέθανε ενώ δούλευε. Η οικογένεια του σεφ δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα την τραγική απώλεια του 38χρονου Ματ.

Ο Ματ έγινε γνωστός στο Ηνωμένο Βασίλειο από την εργασία του στο Watering Hole -που είναι το μοναδικό μπαρ σε παραλία στο Ηνωμένο Βασίλειο- από τότε που ήταν έφηβος με τους αδελφούς Jason, 41, και Lee, 42 και τον μπαμπά Mick.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail γιατροί και ναυαγοσώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Ανείπωτη η θλίψη για την οικογένεια του 38χρονου σεφ

Η μητέρα του Joanne Ballinger, 61 ετών, ανέφερε για τον θάνατο του γιου της:

«Ο Μάθιου νοιαζόταν, ήταν ένας στοργικός πατέρας, γιος και αδελφός. Θα έβαζε οποιονδήποτε πρώτο και θα βοηθούσε όποιον μπορούσε. Ήταν εργατικός. Έπαιζε μπάσκετ για την Κορνουάλη. Ήταν ζωηρός, γεμάτος ζωή».

Ο 38χρονος σεφ πήγε στο ψυγείο του μπαρ και «κατέρρευσε»

Και πρόσθεσε:

«Ακόμα προσπαθούμε να επεξεργαστούμε την απώλειά του. Ο Ματ εργαζόταν με τον φίλο του σεφ, τον Μαξ. Είχε πάει στο ψυγείο του μπαρ και άργησε να επιστρέψει. Τότε ο Μαξ πήγε να τον ψάξει. Τον βρήκε πεσμένο. Ο Μπομπ, ο ιδιοκτήτης, προσπάθησε να κάνει ΚΑΡΠΑ, αλλά ήταν πολύ αργά. Ήταν καλός και υγιής άντρας. Πήγε τελευταία φορά στο γιατρό το 2016. Δεν κάπνιζε και είχε σταματήσει να πίνει, δεν πήρε ποτέ ναρκωτικά, ήταν πραγματικά σε καλή κατάσταση».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντέβον και της Κορνουάλης δήλωσε:

«Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν γύρω στις 9.30 π.μ. στην παραλία Πέραπορθ μετά από αναφορές για την ευημερία ενός άνδρα. Ο άνδρας, ηλικίας 38 ετών, επιβεβαιώθηκε ότι απεβίωσε επί τόπου. Οι συγγενείς του έχουν ενημερωθεί. Ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και θα ετοιμαστεί φάκελος για τον ιατροδικαστή».

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη