«Πήγες ξανά να με σκοτώσεις, είσαι δειλή»: «Τσάκισαν κόκκαλα» οι δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την 37χρονη

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πήγες ξανά να με σκοτώσεις, είσαι δειλή»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας -Τι έψαχνε η κατηγορούμενη πριν την επίθεση;

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποκαλύψεις που προκαλούν σοκ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ήρθαν πληροφορίες για το πως προμηθεύτηκε η 36χρονη το καυστικό υγρό που σημάδεψε τη ζωή της Ιωάννας. Έξι ώρες μετά την επίθεση με βιτριόλι η 36χρονη φέρεται να αναζητούσε συνταγή για μπεσαμέλ! 

Όλο το παρασκήνιο μέσα από την δικαστική αίθουσα που εκδικάστηκε έφερε στο φως η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», για την υπόθεση της Ιωάννας. Ενώ, η 37χρονη ενδέχεται να βγει ακόμη και σε 4 χρόνια απο την φυλακή! Στο πλευρό της ήταν η μητέρα της και οι συνήγοροί της. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πήγες ξανά να με σκοτώσεις, είσαι δειλή»

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την απουσία της 37χρονης με το βιτριόλι: «Πήγες ξανά να με σκοτώσεις, είσαι δειλή»

«Κόλαφος» για την 37χρονη κατηγορούμενη ήταν ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Τοποθετήθηκε εναντίον της κατά την έξοδό της από το Εφετείο για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι.

«Η γυναίκα αυτή, που προσπάθησε ξανά να με σκοτώσει, έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο ψυχρή και δειλή είναι», είπε μπροστά στις κάμερες. Μέσα σε ελάχιστες λέξεις αποτύπωσε όλη την αλήθεια και «τσάκισε κόκκαλα».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα