Πήρε εκδίκηση για την κόρη του: Ο πατέρας της Καρολάιν “τελειώνει” τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και τον δολοφόνο

Καρολάιν: Φεύγει από την Αλόννησο ο Ντέιβιντ Κράουτς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο Ντέιβιντ Κράουτς φεύγει από την Αλόννησο ύστερα από 25 ολόκληρα χρόνια που κατοικούσε στο νησί. Ο πατέρας της Καρολάιν πρόκειται να πάει είτε σε Κέντρο Αποκατάστασης στην Αθήνα είτε στις Φιλιππίνες δίπλα στη μικρή Λυδία.

Σε παλιότερες δηλώσεις του στο Star, ο πατέρας της Καρολάιν είχε υπογραμμίσει ότι «δεν θα επιτρέψω ποτέ να την δει από κοντά», ενώ χαρακτήρισε την δολοφονία της κόρης του ως «σοκαριστική» και πρόσθεσε «στη Βρετανία, αν κάποιος καταδικαστεί για ένα τόσο σοκαριστικό έγκλημα, του επιβάλλεται αυτό που λέμε “ταρίφα ολόκληρης ζωής”. Αυτό σημαίνει πως θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή, χωρίς καμία πιθανότητα αναστολής. Θα χαρακτήριζα τη δολοφονία της κόρης μου, ενώ κοιμόταν δίπλα στο παιδί της, ένα εξαιρετικά ειδεχθές και σοκαριστικό έγκλημα».

Επίσης, συμπλήρωσε ότι δεν περιμένει να ακούσει «συγγνώμη» από τον δολοφόνο της κόρης του, επισημαίνοντας ότι «το μόνο πράγμα που λυπάται αυτός, είναι που τον έπιασαν».

Ο πατέρας της Καρολάιν για τον Αναγνωστόπουλο που δεν θα ξαναδεί την μικρή Λυδία

Σχετικά με τη μικρή Λυδία, σημείωσε «σίγουρα είναι ελεύθερος να βλέπει όσες φωτογραφίες θέλει. Είμαι όμως αποφασισμένος να μην δει ποτέ τη Λυδία από κοντά. Στερήθηκε το δικαίωμα αυτό τη στιγμή που σκότωσε την μητέρα της».

Ερωτηθείς για την στιγμή που η Λυδία μεγαλώσει και θα πρέπει να μάθει την αλήθεια για τον πατέρα της, απάντησε «πώς θα την τον συστήσω; “Αυτός είναι ο πατέρας σου. Παρεμπιπτόντως σκότωσε τη μητέρα σου και αυτός είναι ο λόγος που δεν τον βλέπεις πολύ. Μπορεί να φαίνεται γοητευτικός, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια θρασύδειλη νυφίτσα. Η μαμά σου ήταν μία επαγγελματίας kick boxer και εκείνος έπρεπε να περιμένει να κοιμηθεί πριν της επιτεθεί».

Και κατέληξε ο πατέρας της Καρολάιν «δεν είναι το είδος του ανθρώπου που ένα μικρό κορίτσι θα ήταν περήφανο να αποκαλεί πατέρα. Καμία σχέση με τη μητέρα της που περπατούσε μαζί μου χέρι – χέρι στο χωριό και όταν συναντούσε έναν συμμαθητή της κοίταζε τον ψηλό άνδρα δίπλα της και έλεγε στον φίλο της «γεια σου, αυτός είναι ο μπαμπάς μου». Αυτό πάντα με έκανε να ψηλώνω από περηφάνια».

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα