Πλατεία Αριστοτέλους: Ξεκίνησε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός – Στήνεται δέντρο 18 μέτρων

Πλατεία Αριστοτέλους: Η Θεσσαλονίκη μπαίνει σιγά-σιγά σε ρυθμούς Χριστουγέννων

Πλατεία Αριστοτέλους: Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς μπαίνει η πόλη της Θεσσαλονίκης. Από νωρίς το πρωί σήμερα έχει ξεκινήσει ο στολισμός της Πλατείας Αριστοτέλους στην οποία θα στηθεί δέντρο ύψους 18 μέτρων. Πρόκειται για ένα έλατο, το οποίο θα στολιστεί με εκατοντάδες λαμπάκια, μπάλες και στολίδια.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας όπου και θα ολοκληρωθούν. Τελευταία θα τοποθετηθούν μία φάτνη και κόκκινοι κύβοι φτιαγμένοι από πλέξιγκλας. Εκτός από το κεντρικό χριστουγεννιάτικο δέντορ των 18 μέτρων, θα στηθεί μία ακόμα κατασκευή με ένα μικρότερο δέντρο ύψους 13 μέτρων που θα έχει διάφορα εφέ και χρώματα.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, κα. Μαρία Κραγιάννη δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «Οι συνθήκες είναι δύσκολες λόγω του κορονοϊού, αλλά πρέπει να περάσουμε το μήνυμα της αισιοδοξίας στον κόσμο, να αλλάξουμε τη ψυχολογία. Έτσι λειτουργούν όλες οι πόλεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ρίξαμε μεγάλο βάρος φέτος με τον αντιδημάρχο Κοινωνικής Πολιτικής και στις ευπαθείς ομάδες. Να τις στηρίξουμε, όπως επίσης θα στηρίξουμε τα νοσοκομεία της πόλης με υγειονομικό υλικό».

Επιπρόσθετα, μέχρι το τέλος της επόμενη εβδομάδας θα στολιστεί ολόκληρο το κέντρο της πόλης με χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και στα νοσοκομεία.

Τέλος, η κα. Καραγιάννη ανέφερε ότι για πρώτη χρονιά φέτος πρόκειται να στολιστεί και το Καπάνι με τη συνδρομή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Πλατείας Αριστοτέλους

Πλατεία Αριστοτέλους: Θα στηθεί χριστουγεννιάτικο δέντρο 18 μέτρων

Πλατεία Αριστοτέλους: Θα στηθεί χριστουγεννιάτικο δέντρο 18 μέτρων

Πλατεία Αριστοτέλους: Θα στηθεί χριστουγεννιάτικο δέντρο 18 μέτρων

Πλατεία Αριστοτέλους: Θα στηθεί χριστουγεννιάτικο δέντρο 18 μέτρων

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo