Πλατεία Βάθης: Σοκ με κορονοπάρτι 18 ατόμων σε σπίτι -Τσουχτερά πρόστιμα από την αστυνομία

Πλατεία Βάθης: Δεν έχουν τελειωμό τα κορονοπάρτι σε όλη τη χώρα

Πλατεία Βάθης: Δυστυχώς δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά παρανομίας και σπασίματος του κορονοϊού στη χώρα. Ενώ χθες ανακοινώθηκαν 1.913 νέα κρούσματα κορονοϊού, ενώ οι κλίνες ΜΕΘ γεμίζουν ασφυκτικά. Εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι συμπολίτες μας οι οποίοι παρανομούν για τη διασκέδασή τους.

Αυτή τη φορά η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε διαμέρισμα στην οδό Μάρνης στην Πλατεία Βάθης. Στο διαμέρισμα υπήρχεν 18(!) άτομα σε ένα απίστευτο κορονοπάρτι. Η αστυνομία βεβαίωσε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στο διοργανωτή, ενώ συνολικά βεβαίωσε 36 πρόστιμα στους 18 συμμετέχοντες.

Τα πρόστιμα των συμμετεχόντων ήταν 300 ευρώ για περιορισμό στη μετακίνηση και τη μη χρήση μάσκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εσωτερικό του διαμερίσματος υπήρχαν μετανάστες που διασκέδαζαν με δυνατή μουσική.

Πλατεία Βάθης: Σοκ με κορονοπάρτι 18 ατόμων σε διαμέρισμα

Πέρα από το κορονοπάρτι σε σπίτι της Πλατείας Βάθης, στα ύψη αναμένονται και σήμερα τα κρούσματα στη χώρα

Στα ύψη αναμένεται να φτάσουν και σήμερα τα κρούσματα στη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα κρούσματα αναμένεται να είναι και πάλι κοντά στα 2.000.

Σε αυτό το πλαίσιο, σχεδόν δεδομένη είναι η παράταση του lockdown έως τις 8 ή 15 Μαρτίου. Οι περισσότεροι ειδικοί λοιμωξιολόγοι προτείνουν την παράταση του lockdown για δύο εβδομάδες.

Ο κ. Στέργιος Λογοθετίδης, Διευθυντής του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ ανέφερε «Οι μηχανισμοί μετάδοσης που οφείλονται στις νέες μεταλλάξεις του κορονοϊού είναι εξαιρετικά γρήγοροι, όπως δείχνει η υπερ-μετάδοση και η εξέλιξη του αριθμού των κρουσμάτων που προήλθαν από αυτές μέσα σε ελάχιστες μέρες τόσο στα αστικά κέντρα όπως την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, όσο και πανελλαδικά, και προβλέπεται να αυξηθούν ταχύτατα τις επόμενες μέρες».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα