Ποινή φυλάκισης σε Πατρινό γυναικολόγο: Ζευγάρι έφυγε πρόωρα αφήνοντας πίσω δυο παιδάκια

Πατρινός γυναικολόγος: Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δυο ετών

Πριν από λίγα χρόνια και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2016, η τοπική κοινότητα της Πάτρας συγκλονίστηκε από τον θάνατο ενός νεαρού ζευγαριού…Πιο αναλυτικά:

Ο 31χρονος επιχειρηματίας Νίκος Θανόπουλος εντοπίζεται νεκρός. Η τραγωδία ήταν πως δύο μήνες πριν είχε χάσει την ζωή της η γυναίκα του Πάολα Πολυγένη και μάλιστα ενώ ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Ο θάνατός του ήταν από παθολογικά αίτια.

Ο Νίκος είχε βρεθεί νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού του από οικεία πρόσωπα της οικογένειας. Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του γνωστού επιχειρηματία και γιου του Τάκη Θανόπυολου της “Λατομικής”. ο 31χρονος είχε εργαστεί εκείνη την ημέρα στο Λατομείο και φαίνεται να μπήκε στο μπάνιο για να κάνει ένα χαλαρωτικό ντους.

Η ώρα περνούσε και οι οικείοι του ανησύχησαν αφού δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Όταν τελικά μπήκαν στο μπάνιο “πάγωσαν”. Ο άτυχος 31χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά. Τραγική ειρωνεία.

Γιατί ο γυναικολόγος από την Πάτρα κατηγορήθηκε για τον θάνατο του ζευγαριού;

Την άτυχη γυναίκα, είχε εντοπίσει νεκρή στο σπίτι της μια νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσληφθεί για να προσέχει την κόρη της Ελίνα, ενάμισι έτους. Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, Παναγιώτης, 4 ετών, ήταν εκείνη την ημέρα σε παιδικό σταθμό. Η οικογένεια Θανόπουλου δεν άφησε το ζήτημα έτσι. Προσέφυγε στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Κυρίως για τον θάνατο της Πάολας Πολυγένη. Στην οικογένεια πιστεύουν ότι ο θάνατος της γυναίκας ήταν αυτός που επιβάρυνε τόσο πολύ την υγεία του Νίκου Θανόπουλου που στο τέλος δεν άντεξε.

Κατηγόρησαν τον γυναικολόγο ο οποίος είχε αναλάβει την Πάολα. Η δίκη έγινε πριν μερικές ημέρες και ο Πατρινός γυναικολόγος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών. Η οικογένεια αισθάνεται δικαιωμένη.

Related posts

Πότε λήγουν οι ταυτότητες

Νέος σεισμός πριν λίγο

Μαθεύτηκε η ταυτότητά του: Θρήνος για τον 34χρονο που έκανε βοuτıά θaνάτου από το Λευκό Πύργο, «μίλησαν» οι κάμερες