Ποιος ήταν ο 43χρονος ποδοσφαιριστής, Γκόραν Σάνκοβιτς ο οποίος βρέθηκε νεκρός

Γκόραν Σάνκοβιτς: Νεκρός στα 43 του έτη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Σοκ και θρήνο έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου του 43χρονου ποδοσφαιριστή Γκόραν Σάνκοβιτς, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο του.

Θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου έχει προκαλέσει ο θάνατος του Γκόραν Σάνκοβιτς, γνωστός από το πέρασμά του από Πανιώνιο και Ακράτητο.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Σλοβενίας, ο 43χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Παρασκευής (3/6). Ο Σλοβένος πήγε το παιδί του στο σχολείο και στη συνέχεια τα ίχνη του εξαφανίστηκαν, με τις Αρχές να ξεκινούν έρευνες και τελικά να τον βρίσκει νεκρό.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Σλοβένο ποδοσφαιριστή Γκόραν Σάνκοβιτς

Ο Σάνκοβιτς ήταν ένα από ταλέντα της Σλοβενίας, όμως οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν ποτέ να φτάσει στο επίπεδο που περίμεναν πολλοί και ονειρευόταν. Παίζοντας ως μέσος, ήρθε στη χώρα μας από τη Σλάβια Πράγας για λογαριασμό του Ακράτητου το 2002 και την επόμενη σεζόν «μετακόμισε» στον Πανιώνιο.

Με την ομάδα της Νέας Σμύρνης πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Ξάνθη και στη συνέχεια τραυματίστηκε ξανά. Οι τραυματισμοί του τον ανάγκασαν να αποσυρθεί το 2004 σε ηλικία 25 ετών.

Ο Σάνκοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του στη σλοβενική Τσέλιε, πριν πάρει τη μεταγραφή για τη Σλάβια Πράγας. Ήταν μέλος όλων των Εθνικών ομάδων της Σλοβενίας και μάλιστα ήταν στο ρόστερ του Μουντιάλ του 2002 δίχως να αγωνιστεί.

Η ανάρτηση της πρώτης ομάδας του, Τσέλιε, όπου αγωνίστηκε από το 1996 μέχρι το 2001:

Related posts

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη