Πολυτελές τροχόσπιτο: Αυτό είναι το διώροφο τροχόσπιτο που κάνει θραύση στο εξωτερικό

Πολυτελές τροχόσπιτο: Πρόκειται για ένα τροχόσπιτο 5 αστέρων σαν κανένα άλλο

Πολυτελές τροχόσπιτο: Τα τροχόσπιτα γνωρίζουν όλο και περισσότερη απήχηση τα τελευταία χρόνια. Ενώ τα περισσότερα τροχόσπιτα διαθέτουν τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή τουαλέτα, κρεβάτι και μιρκή κουζίνα. Το συγκεκριμένα είναι πέρα για πέρα χλιδάτο.

Πρόκειται για ένα διώροφο τροχόσπιτο 5 αστέρων από την κινεζική εταιρεία Saic Maxus. Πρόκειται για παρακλάδι της αυτοκινητοβιομηχανίας Saic Motors. Είναι το τροχόσπιτο Life Home V90 Villa Edition το οποίο διαθέτει και έναν δεύτερο όροφο στον οποίο υπάρχει ένα ειδικά διμορφωμένο δωμάτιο για τσάι.

Για να ανέβει κανείς στον δεύτερο όροφο, δεν υπάρχουν σκάλες αλλά ατομικό ασανσέρ! Μάλιστα το συγκεκριμένο τροχόσπιτο μπορεί να επεκτείνει τοι πλάτος του έως και 20 τετραγωνικά μέτρα. Επιπρόσθετα, διαθέτει πλυντήριο, κλιματισμό, κουζίνα και χώρο παρακολούθησης τηλεόρασης.

Το συνολικό του κόστος ανέρχεται σε 2.68 εκατ. γουάν, δηλαδή 346.000 ευρώ και μπορεί να εισαχθεί ακόμα και στην Ελλάδα!

Πολυτελές τροχόσπιτο: Αυτό είναι το διώροφο τροχόσπιτο 5 αστέρων

Πολυτελές τροχόσπιτο: Αυτό είναι το διώροφο τροχόσπιτο 5 αστέρων

Πέρα από την πολυτέλεια αυτού του τροχόσπιτου, υπάρχουν κι άλλα που είναι ιδανικά για κάμπινγκ και διακοπές

Υπάρχει επίσης ένα τροχόσπιτο το οποίο μοιάζει με σκηνή. Η σκηνή φουσκώνει μόνη της μέσα σε μόλις 90” και μπορεί να φιλοξενήσει ως και 6 άτομα. Στο εσωτερικό υπάρχει μικρή τραπεζαρία, καναπές, 2 διπλά κρεβάτια, τουαλέτα, νεροχύτης, φούρνος και ένα ψυγειάκι.

Ακόμα, ιδανική επιλογή είναι και ένα τροχόσπιτο που κοστίζει λιγότερο και από αυτοκίνητο. Πρόκειται για ένα μικρό και οικονομικό τροχόσπιτο της εταιρείας De Markies Mobile Home το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα πιο πολυτελή και χλιδάτα ξενοδοχεία.

Πολυτελές τροχόσπιτο: Αυτό είναι το διώροφο τροχόσπιτο 5 αστέρων

Πολυτελές τροχόσπιτο: Αυτό είναι το διώροφο τροχόσπιτο 5 αστέρων

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν