Πόρος: Νησί φάντασμα έγινε ο Πόρος! Δεν κυκλοφορεί ψυχή μετά το Lockdown – Σε πιάνει στεναχώρια

Πόρος lockdown: Φεύγουν μαζικά οι τουρίστες από το νησί

Πόρος lockdown: Ο Πόρος περνά δύσκολες στιγμές μετά τα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν στο νησί. Οι εικόνες δεν θυμίζουν… τίποτα από Αύγουστο.

Ο Πόρος υπό κανονικές συνθήκες, τέτοια εποχή θα έσφυζε από ζωή. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά…

Οι περισσότεροι τουρίστες έφυγαν άρον – άρον, υπό τον φόβο του ιού. Ακόμα οι επιχειρήσεις στην εστίαση έχουν πια συγκεκριμένο ωράριο, η μάσκα είναι υποχρεωτική παντού.

Το αποτέλεσμα είναι οι δρόμοι του νησιού να είναι εντελώς άδειοι.

Στο βίντεο το άδειο νησί του Πόρου μετά την επιβολή lockdown

“Καρατομήθηκε” ο διοικητής της ΕΛΑΣ

Στο “επίκεντρο” έχει βρεθεί το νησί μετά τα κρούσματα κορονοϊού στο νησί και τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα, με τους τουρίστες να φεύγουν άρον – άρον από το νησί.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν χθες το MEGA και ο ALPHA, ως αποτέλεσμα όλων αυτών ο διοικητής της αστυνομίας στο νησί απομακρύνθηκε, καθώς πήρε απόσπαση για αλλού.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμαρχος έχει καταγγείλει πως η αστυνομία δεν πραγματοποιούσε ελέγχους για το αν τηρούνται τα μέτρα, και πως οι μόνοι έλεγχοι που γίνονταν ήταν αυτοί που διενεργούσε ο Δήμος.

Μαζική αποχώρηση τουριστών από το νησί του Πόρου μετά το τοπικό lockdown

Ο Πόρος μετρά πλέον μέχρι και 30 κρούσματα του φονικού ιού, ενώ η ιχνηλάτηση των επαφών των ανθρώπων αυτών συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό ο αριθμός να αυξηθεί κι άλλο!

Το αποτέλεσμα; Το νησί αδειάζει!

Δεκάδες αυτοκίνητα έκαναν ουρές κατά την διάρκεια της Παρασκευής, 07.08.2020, ώστε να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής, με πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως κάποιοι από αυτούς πήραν την απόφαση να φύγουν παρά το ότι είχαν πληρώσει μέρες διαμονής στο νησί.

Δείτε τις εικόνες

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη