Πόρος ολλανδοί: Παρέα από μεθυσμένους τουρίστες αναστάτωσε τον Πόρο – Κλέψανε το λεωφορείο

Πόρος ολλανδοί: Τουρίστες από την Ολλανδία μέθυσαν και κλέψανε λεωφορείο

Πόρος ολλανδοί: Μια παρέα με τουρίστες από την Ολλανδία που ήρθαν να χαρούν τις διακοπές της στον Πόρο, όχι μόνο προκάλεσαν αναστάτωση στο νησί, αλλά ως εκ θαύματος δεν έγινε και κάποιο ατύχημα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του newsbreak.gr όλα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης. Μια παρέα από περίπου 10- 13 τουρίστες οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί στο νησί με 2 ιστιοπλοϊκά, βρισκόντουσαν υπό την επήρεια μέθης. Προφανώς μεθυσμένοι διέπραξαν διάρρηξη και κλοπή λεωφορείου που ανήκει στη τοπική συγκοινωνία του Πόρου.

Αναστάτωσε το νησί του Πόρου η παρέα των Ολλανδών

Με τρελή κούρσα, οδηγούσαν το λεωφορείο οι μεθυσμένοι τουρίστες. Γύρισαν όλο το νησί και φτάσανε μέχρι την περιοχή του Μοναστηριού. Το λεωφορείο που είχε τρελή πορεία από τους μεθυσμένους τουρίστες έγινε αντιληπτό. Το αντιλήφθηκε ο φρουρός του ΚΕ Πόρος, ο όποιος κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Το λεωφορείο της τοπικής συγκοινωνίας εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς ενώ παράλληλα οι 10-13 μεθυσμένοι Ολλανδοί πήδηξαν από την πόρτα και τα παράθυρα και κατάφεραν να ξεφύγουν. Ο τουρίστας που είχε αναλάβει να οδηγήσει το κλεμμένο λεωφορείο συνελήφθη και το το πρωί με εισαγγελική εντολή, τον άφησαν ελεύθερο, ενώ αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Related posts

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Νεκροί και οι δύο, την ίδια ώρα, σε άλλο μέρος: Η μοίρα χτύπησε αλύπητα δύο οικογένειες – Στα μαύρα τα Χανιά

Έρχεται ακpαίος σεισμός και στην Ελλάδα; Η προειδοποίnση Έλληνα σεıσμολόγου – «Θα είναι μεγασεισμός “τέpας”»