Πόρτο Καρράς: Το εμβληματικό θέρετρο ανοίγει και πάλι τον Ιούνιο – Ποια είναι τα έργα αναβάθμισης

Πόρτο Καρράς: Το δημοφιλές θέρετρο είναι σχεδόν έτοιμο να δεχτεί τους πρώτους επισκέπτες

Πόρτο Καρράς: Πανέτοιμο να ανοίξει τις πόρτες τους για τους επισκέπετες είναι το θέρετρο Porto Carras Grand Resort. Το θέρετρο είναι μέλος του ομίλου Belterra Investments του Ιβάν Σαββίδη και ανοίγει τις πόρτες του και πάλι. Ύστερα από τα έργα αναβάθμισης και ανακαίνισης που πραγματοποιήθηκαν.

Ο επιχειρηματικός σχεδιασμός είναι το θέρετρο να αναδειχθεί σε κορυφαίο προορισμό της Μεσογείου έως το 2025. Συνολικά το συγκρότημα θα διαθέτει πολυτελείς κατοικίες, οινοποιείο, μαρίνα, γήπεδο γκολφ, καζίνο, σπα και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά «Το εμβληματικό θέρετρο Porto Carras Grand Resort, ιδανικά τοποθετημένο στα δυτικά παράλια της Σιθωνίας, στην Β. Ελλάδα. Είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, από τον Ιούνιο του 2021 υπό νέα ιδιοκτησία. Παρέχοντας νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες βάσει των υψηλότερων προδιαγραφών και της μέγιστης ασφάλειας. Κατά τη διάρκεια των περασμένων μηνών, βάσει του μακροχρόνιου σχεδιασμού της νέα ιδιοκτησίας για τη πλήρη ανακαίνιση του νέου Porto Carras κατά τα επόμενα 5 έτη. Για τη φετινή σεζόν έχει προχωρήσει σε ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων καθώς και σημαντική αναβάθμιση των εξωτερικών εγκαταστάσεων και υποδομών».

Αυτά είναι τα μεγάλα έργα αναβάθμισης του θερέτρου Πόρτο Καρράς

Στο ξενοδοχείο Meliton 5* το οποίο ανοίγει τον Ιούνιο 2021, έχουν ανακαινιστεί τα δωμάτια και οι σουίτες. Ανακαίνιση υπήρξε επίσης και στα εστιατόρια και τα μπαρ εντός ξενοδοχείου. Πλήρως έχουν αναβαθμιστεί επίσης το σύστημα σήμανσης και ο περιβάλλοντας χώρος.

Στη Μαρίνα, υπάρχει συνολική χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού και δυνατότητα φιλοξενίας σκαφών 60 μέτρων. Επίσης, θα υπάρξει ανακαίνιση των εγκαταστάσεων των επισκεπτών, του δικτύου πυρόσβεσης και ηλεκτροδότησης και αποκατάσταση των υποβρύχιων εγκαταστάσεων.

Το γήπεδο γκλοφ εκτείνεται συνολικά σε 770 στρέμματα. Ακόμα, αναδιαμορφώθηκε η τελική στρώση χώματος στις 18 οπές και η επανατοποθέτηση 10.000 τ.μ. καταπράσινου γρασιδιού Platinum Paspalum.

Υπάρχει ακόμα μία απέραντη παραλία 9 χλμ. με καινούριο beach bar και οι εξωτερικές πισίνες ανανεώνονται. Υπάρχει επίσης μία ολοκαίνουρια παιδική χαρά στους κήπους.

Τέλος, στην έκταση των 17.630 στρεμμάτων υπάρχουν ανανεωμένα πεζοπορικά μονοπάτια 28 χλμ. που περνούν από ιδιωτικούς λιμένες. Τον αμπελώνα του Domaine Porto Carras και τη θέα στη θάλασσα. Όλα αυτά συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο για τρέξιμο, πεζοπορία, ποδηλασία και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη