Πορτοσάλτε για πυροβολισμό 16χρονου Ρομά: «Τη ΔΙΑΣ την θέλουμε να πίνει φραπέ;»

by Εύα Ζαχαριάδη

Άρης Πορτοσάλτε: Η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση

Σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης έχει εξελιχθεί ο πυροβολισμός του 16χρονου στο κεφάλι ύστερα από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη. Το θλιβερό περιστατικό το σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε με αιχμηρό τρόπο που προκάλεσε αίσθηση ενώ έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη στον υπεύθυνο αστυνομικό.

Ο Αρης Πορτοσάλτε σχολίασε τα τεκταινόμενα γύρω από την υπόθεση του πυροβολισμού στο κεφάλι ενός 16χρονου, ύστερα από καταδίωξη, από αστυνομικό που τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Πορτοσάλτε για πυροβολισμό 16χρονου Ρομά: «Τη ΔΙΑΣ την θέλουμε να πίνει φραπέ;»

Άρης Πορτοσάλτε: Προκλητικός για τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά

«Το πώς εξελίχθηκε υπηρεσιακά θα τα βρουν αυτοί αν ανταποκρίθηκε σωστά ή λανθασμένα ο αστυνομικός. Εχουμε μια παραβατική συμπεριφορά, η οποία δεν έχει αντίτιμο» σχολίασε αρχικά για το γεγονός ότι έχει γίνει «παντιέρα» το ότι «πυροβολήθηκε στο κεφάλι για 20 ευρώ».

Και πρόσθεσε αναφορικά με την επιχειρησιακή δράση των αστυνομικών: «Η ΔΙΑΣ πίνει καφέ; Τι την θέλουμε; Να κάθετε να πίνει φραπέ; Αν θέλουμε να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τη δουλειά της» είπε χαρακτηριστικά για την καταδίωξη που ξεκίνησε ύστερα από σήμα που δόθηκε ότι ένας άνδρας δεν πλήρωσε την βενζίνη που έβαλε στο αυτοκίνητό του και το έβαλε στα «πόδια» χωρίς να πληρώσει.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo