«Πώς γίναμε έτσι ρε φίλε!»: Το ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη για τη δολοφονία του Άλκη που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Χρήστος Δάντης: Ξεσπά για τα όσα συνέβησαν στην Θεσσαλονίκη

Κανείς δεν μπορεί να διαχειριστεί το θυμό του, απέναντι σε άτομα τα οποία αφαιρούν τόσο βάναυσα ανθρώπινες ζωές, ολόκληρη η χώρα παραμένει συγκλονισμένη και μουδιασμένη από την άγρια επίθεση και δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος έπεσε νεκρός από μαχαιριές και τραυματισμούς εξαιτίας “οπαδικών διαφορών”.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού από οπαδούς που τον μαχαίρωσαν και τον χτύπησαν μέχρι θανάτου, έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. Χιλιάδες αναρτήσεις έχουν κατακλύσει τα ελληνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης από χρήστες που εκφράζουν την θλίψη και την οργή τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για τον 19χρονο Άλκη

Ανάμεσα σε αυτές και η ανάρτηση του τραγουδιστή Χρήστου Δάντη ο οποίος σημειώνει: «Είναι περασμένες 5:00 και η είδηση της δολοφονίας αυτού του παιδιού δε μ’ αφήνει να κοιμηθώ. Πως γίναμε έτσι ρε φίλε…» έγραψε ο γνωστός καλλιτέχνης οποίος δημοσίευσε μια εικόνα με τη φράση του 19χρονου που ακούστηκε από αυτόπτες μάρτυρες να εκλιπαρεί τους δολοφόνους του: «Σας παρακαλώ. Μην με χτυπάτε άλλο».

Σημειώνεται ότι για την δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου έχει πραγματοποιηθεί η σύλληψη ενός 23χρονου, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό