«Πώς να αποχαιρετίσω τον μισό μου εαυτό;»: Βαρύ πένθος για την Ντόρα Μπακογιάννη, το σπαρακτικό «αντίο» με τη συγκινητική φώτο

Ντόρα Μπακογιάννη: Το τελευταίο αντίο στην Μπουμπού Παπαδομανωλάκη

Η Ντόρα Μπακογιάννη περνάει δύσκολες ώρες αφού έχασε την αδελφική της φίλη, Μπουμπού Παπαδομανωλάκη. Μάλιστα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση που ξέσπασε σε θρήνο.

“Πώς να αποχαιρετίσω τον μισό μου εαυτό;”

Με μια συγκινητική και βαθιά προσωπική ανάρτηση αποχαιρέτισε η Ντόρα Μπακογιάννη την παιδική της φίλη Αντωνία (Μπουμπού) Παπαδομανωλάκη, που πέθανε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο, σε ηλικία 69 ετών, προκαλώντας θλίψη στα Χανιά.

«Τα κάναμε όλα μαζί, τα μοιραζόμασταν όλα. Τις επαναστάσεις, τον αγώνα με τους μπαμπάδες μας -και ας τους λατρεύαμε- τα μυστικά μας, τις αγωνίες μας, τις ελπίδες και τα όνειρά μας» αναφέρει η κυρία Μπακογιάννη, που όπως γράφει «πώς να χωρέσει σε μια παράγραφο μια ολόκληρη ζωή; Πώς να μιλήσεις για την τύχη που είχα να σε έχω όλη μου τη ζωή και την άρνηση που έχω να δεχτώ ότι ο μισός μου εαυτός φεύγει;».

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη

«Καλό ταξίδι Μπουμπού μου, κανείς για μένα δεν θα μπορέσει να καλύψει την απουσία σου», σημειώνει.

Ποια ήταν η Μπουμπού Παπαδομανωλάκη, παιδική φίλη της Ντόρας Μπακογιάννη

Η Μπουμπού Παπαδομανωλάκη γεννήθηκε στα Χανιά το 1953. Ήταν κόρη του Μιχάλη Μποτωνάκη στενού φίλου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από το 1942, φιλόλογου και γυμνασιάρχη και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη γαλλική φιλολογία. Στο παρελθόν είχε διατελέσει προϊσταμένη στη ΔΕΗ Χανίων, ενώ ήταν δημοσιογράφος για πολλά χρόνια στον «Κήρυκα Χανίων» και διευθύντρια στα ΚΕΚ Ιδέα. Ενεργό μέλος του Λυκείου Ελληνίδων, μέλος της ΚΕΔΚΕ, ενεργό μέλος του Δήμου Βουκολιών και μέλος του φιλολογικού συνδέσμου Χρυστόστομος.

Ήταν αγαπημένη, παιδική και αχώριστη φίλη της Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ το 2018 η Ντόρα με την εγγονή της, Ντοράκι, βάφτισαν την εγγονής της.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα