Πως συνέβη η τραγωδία με το ηλεκτρικό πατίνι στη Πάρο: «Ήταν σαν να τράκαραν δύο αυτοκίνητα»

Πάρος: Συνελήφθη ο 60χρονος οδηγός του ΙΧ

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί, 19/4, στον Αμπελά της Πάρου. Ένας 26χρονος σκοτώθηκε όταν το ηλεκτρικό του πατίνι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας του νησιού αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον διασωληνώσουν ώστε να διακομιστεί σε Νοσοκομείο υπέκυψε στα τραύματά του.

Όπως λέει στο protothema.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Νάουσας, κ. Παντελής Μπαφίτης, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που έμοιαζε με μετωπική ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα.

Πως συνέβη η τραγωδία στη Πάρο

“Έγινε σαν μετωπική. Το αμάξι έχει σπάσει παρμπρίζ, καπό, φανάρια. Στην αρχή, νόμιζα πως το αμάξι είχε πέσει πάνω σε τοίχο.

Τη ζημιά αυτή την έκανε το πατίνι. Ήταν από αυτά με τις φαρδιές ρόδες που έχουν ταχύτητα”, εξηγεί ο κ. Μπαφίτης και τονίζει πως η μοιραία σύγκρουση έγινε ενώ ο 26χρονος κατευθυνόταν προς την Νάουσα.

Ο άτυχος νεαρός, ο οποίος είχε καταγωγή από την Μεσσηνία, εργαζόταν σε ένα κατάστημα στο κέντρο της Νάουσας και έμενε στην περιοχή του Νταμούλη.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης, ενώ οδηγούσε το πατίνι του στο ρεύμα προς Νάουσα, βγήκε από μια διασταύρωση με STOP την ώρα που το αμάξι του 60χρονου ερχόταν κάθετα με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.Ο 60χρονος οδηγός του ΙΧ, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ελέγχεται αν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο