Πόσα κρούσματα σήμερα 21/10: Πληροφορίες λένε πως είναι πάνω από 800

by i-diakopes.gr

Πόσα κρούσματα σήμερα 21/10: Ολοταχώς προς lockdown – Χαμός με τα κρούσματα στη χώρα

Πόσα κρούσματα σήμερα 21/10: Όλα δείχνουν πλέον πως είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην επιβολή νέων έκτακτων μέτρων. Η κατάσταση με τα κρούσματα κορονοϊού δείχνει να έχει ξεφύγει. Η κυβέρνηση νωρίτερα σήμερα εξέταζε το ενδεχόμενο επιβολής lockdown στην Αττική, ωστόσο δεν υπήρξε ομοφωνία απόψεων.

Πόσα κρούσματα σήμερα 21/10: Πιο κοντά από ποτέ σε lockdown

Πάνω από 800 αναμένεται να είναι τα κρούσματα σήμερα

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από το ethnos.gr, τα κρούσματα σήμερα 21/10 αναμένεται να είναι πάνω από 800. Πρόκειται για ένα σοκαριστικό αριθμό που σίγουρα θα χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου για τη λήψη νέων μέτρων για την αποφυγή περαιτέρω διάδοσης.

Στις Σέρρες, μόνο το 10% των ατόμων που υποβλήθηκαν σε rapid test κατά του κορονοϊού βγήκε θετικό στον ιό. Ακόμα, τα κρούσματα κορονοϊού αναμένεται να είναι πολύ περισσότερα από αυτά της Τρίτης, 20 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, με τις πληροφορίες να λένε ότι μπορεί να φτάσουν και τα 180, κάτι που έχει θέσει σε άμεσο συναγερμό τόσο τις υγειονομικές Αρχές όσο και την κυβέρνηση.

Ακόμα, σε κόκκινο συναγερμό είναι τα Ιωάννινα και η Καστοριά που είναι πολύ κοντά στο να μπουν στο επίπεδο 4, παρόμοιο με αυτό της Κοζάνης.

Δε μένει παρά να δούμε εντός ολίγης ώρας πόσα θα είναι ακριβώς τα νέα κρούσματα στη χώρα. Θα παρθούν νέα αυστηρότερα έκτακτα μέτρα;

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβαΠερισσότερα