Πόσα κρούσματα σήμερα 3/3: Παραπάνω από 2.500 κρούσματα και σήμερα – Πρόσω ολοταχώς για νέα μέτρα

Πόσα κρούσματα σήμερα 3/3: Ποια είναι τα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν σήμερα από τον Χαρδαλιά

Πόσα κρούσματα σήμερα 3/3: Χθες ανακοινώθηκαν 2.353 νέα κρούσματα στη χώρα. Από τις νέες μολύνσεις, οι μισές (1.159) εντοπίστηκαν στην Αττική. Βέβαια υψηλά ήταν τα κρούσματα και σε Θεσσαλονίκη (304) και Αχαΐα (112). Επίσης οι νέοι θάνατοι ανήλθαν σε 18, ενώ οι διασωληνωμένοι έφτασαν τους 422.

Με αυτά τα δεδομένα, σχεδόν δεδομένη θεωρείται η παράταση του lockdown ως την Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σήμερα τα κρούσματα θα ξεπεράσουν και πάλι τα 2.000. Υπό αυτό το πρίσμα, ο Νίκος Χαρδαλιάς θα πραγματοποιήσει σήμερα ανακοινώσεις με τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν στην Αττική.

Πέρα από τα υψηλά κρούσματα που αναμένονται σήμερα 3/3 στη χώρα, αυτά είναι τα νέα μέτρα για το lockdown

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, η κυβέρνηση έχει ήδη αποφασίσει κάποια νέα μέτρα για το lockdown στην Αττική. Ενώ η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελεία Πελώνη απέκλεισε την επιβολή ενός πανεθνικού lockdown, ανέφερε ότι στο τραπέζι είναι ο κωδικός 6 να ισχύει μόνο με τα πόδια.

Έτσι, αποφασίστηκε ότι ο κωδικός μετακίνησης 6 δεν θα ισχύει για μετακίνηση με αυτοκίνητο. Οι πολίτες θα μπορούν να μετακινούνται μόνο με τα πόδια, επομένως απαγορεύεται η μετακίνηση από δήμο σε δήμο.

Όσο για τα Σαββατοκύριακα, κατά πάσα πιθανότητα θα αρθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 18:00 και θα γίνει στις 21:00 όπως ισχύει στις καθημερινές.

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο