Πόσα κρούσματα σήμερα 6/4: Φόβος για αριθμό ρεκόρ κρουσμάτων με 5.000 σήμερα στη χώρα

Πόσα κρούσματα σήμερα 6/4: Τα κρούσματα μέχρι αυτή την ώρα έχουν ήδη ξεπεράσει τα 3.800

Πόσα κρούσματα σήμερα 6/4: Σοκάρει η σημερινή πρόβλεψη για τα κρούσματα στη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρούσματα μέχρι αυτή την ώρα έχουν ήδη ξεπεράσει τα 3.800. Στις ώρες που απομένουν, δεν είναι καθόλου απίθανο τα ημερήσια κρούσματα να σπάσουν αριθμό ρεκόρ και να φτάσουν τα 5.000!

Για το γεγονός αυτό προειδοποίησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης. Όπως ανέφερε «Σήμερα ή αύριο μπορεί να έχουμε ρεκόρ κρουσμάτων. Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία υψηλή μέτρηση και να έχουμε αποκλιμάκωση στη συνέχεια».

Ενώ, ερωτώμενος για τον αριθμό των κρουσμάτων ανέφερε «μπορεί να ακουμπήσουμε ή να έχουμε το πρώτο 5.000 εάν γίνουν 65.000 με 67.000 τεστ».

Πέρα από την σοκαριστική πρόβλεψη για τον σημερινό αριθμό κρουσμάτων 6/4, αυτά ανέφερε ο Γιώργος Γεραπετρίτης για τα σχολεία

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα σχολεία την ερχόμενη Δευτέρα 12 Απριλίου. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης. Όπως τόνισε «τα δημοτικά σχολεία έχουν μείνει ανοιχτά περισσότερο διάστημα. Η διάθεση της κυβέρνησης είναι βεβαίως η δευτεροβάθμια εκπαίδευση και πρωτίστως τα λύκεια». Μάλιστα σχετικά με τα self test ανέφερε «αυτά ήρθαν στη χώρα μας, εκτιμούμε ότι έως αργότερα μεθαύριο θα τα έχουν τα φαρμακεία των αστικών κέντρων και μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα φαρμακεία όλης της χώρας».

Related posts

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος