Ποσειδώνος τραγωδία: Σοκ με δύο νέα παιδιά 21 και 24 ετών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Ποσειδώνος τραγωδία: Δείτε πώς ακριβώς συνέβη το μοιραίο δυστύχημα

Ποσειδώνος τραγωδία: Ένα φρικτό δυστύχημα έλαβε χώρα την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος. Σύμφωνα με πληροφορίες του notia.gr, στο ύψος Ζεφύρου στη λεωφόρο Ποσειδώνος, ένα αυτοκίνητο Smart έπεσε με ταχύτητα πάνω στη νησίδα. Στο σημείο της διασταύρωσης προς Συγγρού και προς Πειραιά.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο νέα παιδιά, ηλικίας 21 και 24 αντίστοιχα, ο ένας οδηγός και ο άλλος συνοδηγός. Με τη δύναμη που έπεσε το Smart πάνω στις μπάρες, αναποδογύρισε και καταστράφηκε εντελώς. Τα δύο νέα παιδιά πετάχτηκαν κυριολεκτικά έξω από το αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν στο νοσοκομείο Τζάνειο τα δύο παιδιά. Στο νοσοκομείο ωστόσο, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο ενήλικοι δε φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Το εν λόγω δυστύχημα έλαβε χώρα την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ.

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε από τις κάμερες κυκλοφορίας, μία εκ των οποίων βρίσκεται πάνω στη νησίδα. Οι δύο αποθανόντες πήγαιναν με κατεύθυνση προς Πειραιά, ενώ ένα άλλο Smart στο οποίο επέβαινε φίλος τους είχε ήδη στρίψει προς Συγγρού.

Ένα ταξί το οποίο ήταν από πίσω τους, είδε το τροχαίο ατύχημα και ειδοποίησε το φίλο τους να επιστρέψει πίσω.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις. Τέλος, οι συγγενείς έχουν ζητήσει από την Τροχαία Καλλιθέας να δουν το στιγμιότυπο στις κάμερες ασφαλείας.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του notia.gr με το τραγικό τροχαίο ατύχημα στην Ποσειδώνος

Ποσειδώνος τραγωδία: Φρικτό τροχαίο για δύο παιδιά 21 και 24 ετών

Ποσειδώνος τραγωδία: Φρικτό τροχαίο για δύο παιδιά 21 και 24 ετών

Ποσειδώνος τραγωδία: Φρικτό τροχαίο για δύο παιδιά 21 και 24 ετών

Ποσειδώνος τραγωδία: Φρικτό τροχαίο για δύο παιδιά 21 και 24 ετών

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα